Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W okazie nie pytaj o ceny tylko od razu rozmawiaj z tym gosciem o imieniu Rafał,Powiedz co potrzebujesz i ile to bedzie bolało finansowo -a moze doradzi ci jakies inne gatunki.gosc naprawde sie na tym zna.............

Opublikowano
Powiedz co potrzebujesz i ile to bedzie bolało finansowo -a moze doradzi ci jakies inne gatunki

heheh no to się rozbawiłem - to porada w stylu?

Klient: Chciałbym tą parkę papug kakadu...

Sprzedawca: Eee tam, weź Pan te dwa chomiki - robią mniej chałasu bo w dzień śpią, są mniej wymagające i mniej kosztowne w utrzymaniu - polecam - gratis dorzucę specjalną końcówkę do odkurzacza - wie Pan, jak wlezą za segment... :P

Klient: Panie, ale to dla teściowej, żebym nie musiał z nią więcej gadać...

Sprzedawca: No właśnie, nie wspominałem o tym? Dla dziecka jak znalazł, będzie się maluszek cieszył. Ile ma lat?

i niby gość się zna - kryteria cenowe spełnione - słowem Twoja porada w 100% :mrgreen:

Opublikowano

Aaa makok, wlasnie tu sie myslisz :lol:

Ceny w OKAZIE zabijaja, a u RAfala czy innego Tomka, ceny sa nizsze, spisek, grupa trzymajaca waldze?

Nie wiem , ale czasem warto sie popytac, bo i hobbysci bywaja pracownikami skelpow zoo :wink:

Opublikowano

Ceny w OKAZIE zabijaja, a u RAfala czy innego Tomka, ceny sa nizsze, spisek, grupa trzymajaca waldze?

Nie wiem , ale czasem warto sie popytac, bo i hobbysci bywaja pracownikami skelpow zoo :wink:

akurat nie mylę się - z postu Stanisława wynikało dokładnie to co opisałem, jeśli można z tym Tomkiem/Rafałem negocjować ceny to co innego - ale nie że Cię boli cena a on inny gatunek... sru... o to mi chodziło :P

Opublikowano

akurat nie mylę się - z postu Stanisława wynikało dokładnie to co opisałem, jeśli można z tym Tomkiem/Rafałem negocjować ceny to co innego - ale nie że Cię boli cena a on inny gatunek... sru... o to mi chodziło :P

Zle mnie zrozumiałeś. nie mówiłem o negocjowaniu cen w sklepie tylko gdybys czytał dokładnie od początku to wiedziałbyś ze pisałem ze on ma prywatną hodowle w domu-coś okolo 100 zbiorników

Opublikowano

Wlaaaasnie, wiec mu to rybka, doslownie :wink: I nic nie wciska, czy kazdy w tym kraju podejrzewa drugiego o mataczenie, robienie pod siebie itp? Teoria spisku :roll: Ten facet jest wporzadku i wie co mowi, zna sie na rzeczy