Teka Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor #11 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Popytam jeszcze za 2-3 tygodnie jak akwarium dojrzeje, może coś się zmieni. Ale gdyby ktoś z was coś wiedział to dajcie mi proszę info.
rysib Opublikowano 4 Kwietnia 2018 #12 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Cześć. Też szukałem u dr. Pawlaka. Niestety nie posiada ich. Załapałem się na promocję w Tan-Malu. Małe sztuki trafiły do mnie, ale silne. Jeśli możesz poczekać, to warto. Powodzenia. Pzdr. Rysiek. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez rysib 1
krzysiutoja Opublikowano 7 Kwietnia 2018 #13 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 10 sztuk to troche malo jak na gat stadny mam ale maja po 2 cm niestety moge odsprzedac
Teka Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor #14 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Załatwione, ryby wezmę od @krzysiutoja. Zanim to nastąpi to ryby jeszcze trochę podrosną. Dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Zinitoto Opublikowano 13 Kwietnia 2018 #15 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Dla zainteresowanych w malawianie już są mdoki dziś zamówiłem jutro wysyłka Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Zinitoto
Zinitoto Opublikowano 17 Kwietnia 2018 #16 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Mdoczki rewelka nawet troszkę większe niż jak miałem z aqua-treff wszystkie już granatowe z aqua treff musiałem trochę czekać az podrosna i wszystkie zaczęły łapać kolor 1
Zinitoto Opublikowano 19 Kwietnia 2018 #18 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Dokupilem kilka samic afry likoma red top no i mdoki... wpuscilem najpierw likomy ok 5cm to mój copadichromis red fin wyraźnie usiłował je zjeść... szybko wylowilem a mdoczki wpuscilem do innego akwarium z młodymi. Jest tam za dużo ryb aby je dobrze uchwycić
Rekomendowane odpowiedzi