krak33 Opublikowano 19 Marca 2018 #1 Opublikowano 19 Marca 2018 Witam wszystkich forumowiczów . Grzegorz z tej strony , nowy na forum. Moje akwarium to 120x50x50 . Akwarium już jest w pełni dojrzałe. Zbiornik w tej odsłonie funkcjonuje już dwa miesiące. Filtracja Fluval 406 wypełnienie siporax +gąbki i Aqua szut turbo 750 oraz skimmer. Oświetlenie to belka led 24w. Piasek i kamienie, wapień krakowski Obsada,na razie tylko trzy Helmety a w planach harem mniejszych Aulonocar -nie lubię tłoku w akwarium. A akwarium na dzień dzisiejszy wygląda tak.
Merlot Opublikowano 19 Marca 2018 #2 Opublikowano 19 Marca 2018 Witaj na forum Jaki harem dokładnie planujesz ?
krak33 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor #3 Opublikowano 19 Marca 2018 Myślę nad Aulonocara Baenschi w układzie 1+4 lub Aulonocara Usisya w tym samym układzie. Wiem że nie będzie super kolorowo ale lubię akwaria jednogatunkowe.
egon44 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 #4 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witaj na forum @krak33! Czy coś się już zmieniło w zbiorniku,czy dalej stoi on pusty bez obsady?
Rekomendowane odpowiedzi