Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich akwarystów. Mam nadzieję, że zostanę przyjęty do grona miłośników afrykańskich klimatów. Wracam do akwarystyki po dłuższej przerwie. Wcześniej miałem zbiornik 212l z pielęgnicami. Musiałem się z nim rozstać i po 10 latach kupiłem zbiornik 450l. Nic w nim jeszcze nie pływa ale powoli się zapełni. Przy okazji chciałbym zapytać szanownych userów, czy wśród Was jest ktoś, kto pomógłby mi przy programowaniu Profilux'a 3. Kupiłem go sam teraz nie wiem po co ale skoro już jest to trzeba go wykorzystać :-). Wdzięczny byłbym za pomoc. Może to nie w tym wątku ale proszę wybaczyć. Uczę się. Jeszcze raz witam wszystkich.

Posted (edited)

@Puczu..witam serdecznie na naszym forum. Tutaj tylko się przedstawiamy i nasze akwarium. O resztę pytaj w odpowiednich działach. Dla przypomnienia..nie jest to forum poświęcone akwarystyce słonowodnej:)

Edited by AndrzejGłuszyca
Posted
20 minut temu, AndrzejGłuszyca napisał:

Dla przypomnienia..nie jest to forum poświęcone akwarystyce słonowodnej:)

Wiem, że Profilux kojarzy się z solanką ale zakładam domek dla pielęgnic, i jak nic złego się nie stanie to będę go miał :-)

Posted
Teraz, Puczu napisał:

Wiem, że Profilux kojarzy się z solanką ale zakładam domek dla pielęgnic, i jak nic złego się nie stanie to będę go miał :-)

..jest tu paru kolegów co pewnie Ci pomogą. Chodzi mi   szczególnie o @aurban6 i @RomanoLindano. Ale tak jak pisałem..tutaj się tylko przedstawiamy. Załóż nowy temat w dziale OSPRZĘT  i będzie OK:)

Posted
10 minut temu, AndrzejGłuszyca napisał:

Załóż nowy temat w dziale OSPRZĘT  i będzie OK:)

Dziękuję za podpowiedź.