Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Post_Mortemkomunia o dziwo poszła gładko, niepotrzebne były nerwy. Nastraszą rodziców, a tym bardziej dzieci, które a potem wszystko gładko idzie.

Jej nie chodzi o prezenty, a bardziej o czas poświęcony zakupom i wysyłki. Przy małym dziecku ciężko wszystko pogodzić. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo to dziewczyna z charakterem :)

Teraz czekam na przesyłkę i pokarm idzie do Was. 

• Dziękuję 1
Opublikowano
21 minut temu, Bezprym napisał:

Na FB widziałem reklamę, wkrótce będzie ten pokarm dostępny w Polsce. ?

Oooo i będzie sprawa rozwiązana :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Mortis napisał:

Jako, że mnie nerw już ruszył i niektórych z Was, wczoraj z siostrą rozmawiałem i trochę ją powiedzmy ostrzej potraktowałem i dzięki temu przyznała się, że pokarm wysłała 30 kwietnia, a nie jak mówiła, że w połowie kwietnia. Raz, że nie miała czasu, a dwa że nie chciało się jej czasem tyłka ruszyć by załatwiać sprawy z wysyłką. Z jednej strony jej się nie dziwię bo ona nic z tego nie ma, a i w jakimś stopniu poświęca swój czas i np pieniądze na paliwo. Może to nie są duże koszta, ale zawsze. 

Myślę, że jest to ostatnia akcja z pokarmem gdyż nie będzie jej się chciało bawić w załatwianie tych spraw, tak przynajmniej oznajmiła, mi też nie jest na rękę by się denerwować, a tym bardziej byście Wy się wkurzali na czas oczekiwania. 

Przepraszam, że tak wyszło. Mam nadzieję, że na dniach pokarm już będzie i wysyłki zrobię jak najszybciej. 

A mi mówiłeś, że przechlałeś tą kasę ;) 

• Haha 5
Opublikowano
6 godzin temu, pablojogi napisał:

A co z akcją od Mortisa? Czekam bo zapłaciłem, skończy się to pomyślę o nich:-)

Masz info w poście nr 48.

• Lubię to 1
Opublikowano

Dobra Panowie mam pokarm u siebie w tym tygodniu będę ważył i rozsyłał. 

Prawdopodobnie będzie wysyłka kurierem koszt 10 zł. Ale tu muszę dograć szczegóły i dam znać co i jak. 

• Lubię to 3
  • Dziękuję 3