mathias Opublikowano 20 Marca 2018 #41 Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Cześć, Ja poprosiłbym pokarm Veggie 200g i Cichlid 200g 1mm / Mały update Edytowane 21 Marca 2018 przez mathias Zmiana gramatur
karolus Opublikowano 21 Marca 2018 #42 Opublikowano 21 Marca 2018 Mam nadzieję że akcja nie zamknięta poproszę 100g chichlid 1mm i 100g veggie 1mm przelew wysyłam jak tylko dojadę do domu, z góry dziękuje
pablojogi Opublikowano 21 Marca 2018 #43 Opublikowano 21 Marca 2018 Panie i Panowie w poście #1 ująłem kto opłacił już pokarm, a resztę osób proszę o przelewy by jak najszybciej zamknąć akcję i czekać na pokarm. Widzę, że większość chętnych już się wpisała więc myślę, że akcję zamknę 21.03 może ktoś niezdecydowany dopisze się do tego dnia Mortis, dzisiaj zrobie przelew także cierpliwości, przypomnij ile kosztuje przesyłka???Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
kil84 Opublikowano 21 Marca 2018 #44 Opublikowano 21 Marca 2018 Witam, ja poproszę 100g veggie 2mm, i 100g cichild 2mm.
Mortis Opublikowano 22 Marca 2018 Autor #45 Opublikowano 22 Marca 2018 7 godzin temu, pablojogi napisał: przypomnij ile kosztuje przesyłka??? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Akcję zamykam. Na razie proszę o przelewy tylko za sam pokarm, koszty wysyłek podam jak już pokarmy powysyłam do was by była jasna jasność ceny za przesyłkę. Kto jeszcze nie wpłacił za pokarm, proszę o dokonanie przelewu jak najszybciej. Pozdrawiam
Mortis Opublikowano 10 Maja 2018 Autor #47 Opublikowano 10 Maja 2018 Panowie, wiem że pokarm wyruszył ponad dwa tygodnie temu. Kiedy przybędzie? Nie znam daty. Na pewno dam znać, że już jest u mnie. Nie bójcie się o swoje pieniądze, nikogo nie oszukam. Pozdrawiam. 4 2
Mortis Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor #48 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Jako, że mnie nerw już ruszył i niektórych z Was, wczoraj z siostrą rozmawiałem i trochę ją powiedzmy ostrzej potraktowałem i dzięki temu przyznała się, że pokarm wysłała 30 kwietnia, a nie jak mówiła, że w połowie kwietnia. Raz, że nie miała czasu, a dwa że nie chciało się jej czasem tyłka ruszyć by załatwiać sprawy z wysyłką. Z jednej strony jej się nie dziwię bo ona nic z tego nie ma, a i w jakimś stopniu poświęca swój czas i np pieniądze na paliwo. Może to nie są duże koszta, ale zawsze. Myślę, że jest to ostatnia akcja z pokarmem gdyż nie będzie jej się chciało bawić w załatwianie tych spraw, tak przynajmniej oznajmiła, mi też nie jest na rękę by się denerwować, a tym bardziej byście Wy się wkurzali na czas oczekiwania. Przepraszam, że tak wyszło. Mam nadzieję, że na dniach pokarm już będzie i wysyłki zrobię jak najszybciej. 2 1
Mortis Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor #49 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Temat otworzę, jak by ktoś chciał mi nawrzucać Biorę wszystko na klatę. 1 4
Post_Mortem Opublikowano 7 Czerwca 2018 #50 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Karolu - wiem, że jesteś jeszcze w szoku w związku z Komunią córki (mnie to czeka w przyszłym roku ;-), stąd zapewne taki wpis jak powyżej, ale żeby Cię uspokoić nie wyobrażam sobie, aby ktokolwiek głodził ryb, czekając na ten pokarm. Jeśli siostra nie wysłała pokarmu pontonem to nie ma obaw, że ktoś go zeżre po drodze, więc zapewne niebawem zawita do portu. Gdy będziesz na etapie wysyłki i oszacujesz koszty przesyłki to chyba nie powinno być problemem dla osób, które zamawiają pokarm dokonanie wpłaty kilku złotych więcej - przy takiej ilości osób można byłoby za Twoim pośrednictwem obdarować siostrę jakimś upominkiem w ramach podziękowania za włożony trud. Szkoda byłoby, gdyby ta akcja miała być ostatnią w przypadku zainteresowania pokarmem w późniejszym okresie. Raz jeszcze dzięki za akcję. 7
Rekomendowane odpowiedzi