marcin73m Opublikowano 19 Marca 2018 #21 Opublikowano 19 Marca 2018 1 minutę temu, radecki napisał: chodzi o taką jak do kabli tylko średnica odpowiednia? tak, dokładnie, ja do rur 3/4" dałem chyba taką: https://www.leroymerlin.pl/elektrycznosc/narzedzia-elektroinstalacyjne/tasmy-i-koszulki-izolacyjne/koszulka-termokurczliwa-40-mm-hbf,p269997,l1498.html 1
Robson79 Opublikowano 19 Marca 2018 #22 Opublikowano 19 Marca 2018 Bardzo fajnie wyszło ułożenie skałek...?? Teraz tylko czekać aż zbiornik dojrzeje i wpuścisz rybki... ? 1
egon44 Opublikowano 19 Marca 2018 #23 Opublikowano 19 Marca 2018 Bardzo ładna aranżacja! Teraz brakuje tylko glonu no i oczywiście rybek 1
troad Opublikowano 19 Marca 2018 #24 Opublikowano 19 Marca 2018 Super, szczególnie te wysokie skały. Gratulacje! Oprócz efektu wizualnego powiększasz rybom miejsca na ich rewiry. 1
radecki Opublikowano 19 Marca 2018 Autor #25 Opublikowano 19 Marca 2018 42 minuty temu, Robson79 napisał: Bardzo fajnie wyszło ułożenie skałek 31 minut temu, egon44 napisał: Bardzo ładna aranżacja! Dzięki Panowie, To bardzo budujące usłyszeć dobre słowo po wymagającej robocie jak na pierwszy raz A tak zbiornik wygląda dwie doby po starcie Brakuje falownika, jak dojdzie to wlotu wody nie będzie widać, obecnie jest pod wodą ponieważ chodzi na drugim biegu i nad wodą za bardzo rozchlapuje, z falownikem pierwszy bieg myślę w zupełności wystarczy. Zasys będzie czarny. Wszystko zamierzam dociągnąć do ideału przed wpuszczeniem ryb ale teraz na razie nie chcem mieszać łapskami co by nie mieszać w dojrzewającej wodzie 2
Rekomendowane odpowiedzi