Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z Was miał styczność z hodowlą darka z bemowa i/lub marcina z woli?

pierwszy ogłasza się na OLX drugi na sprzedajemy, wybór jakiś jest, ceny interesujące, tylko pewne wątpliwości co do jakości

Opublikowano

Na temat gościa z Bemowa opinie są różne. Najlepiej jak do niego podjedziesz i sam wybierzesz ryby. Tylko nie słuchaj jego teorii, bo z tego co piszą, to ma co najmniej dziwne. O tym Marcinie z Woli nic nie wiem.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Z tego co ostatnio pisało mi kilka osób na grupie fb to bardzo pozytywną osobą jest Pan Dariusz z  Olx. Same dobre opinie o nim słyszałam. Widziałam też zdjęcia ryb i muszę przyznać, że wyglądają fajnie. Nawet ma ładne saulosi. O co teraz jak wiemy jest trudno.

Na Bemowie jest jeszcze jeden hodowca. O ile dobrze pamiętam ma na imię Marcin. Jego z kolei wszyscy odradzali i kazali omijać szerokim łukiem. 

Jak będziesz chciał to wskażę Ci na fb osobę, która ma ryby od tego pana Dariusza. Będziesz miał opinię z pierwszej ręki. 

Edytowane przez rosa1986
Opublikowano

pytam o tych dwóch, bo ich udało mi się namierzyć, mimo zapewnień wielu osób nie do końca ufam wysyłce, a w zasadzie może nie tyle nie ufam, co uważam że jeśli można kupić gdzieś lokalnie to lepiej i dla rybek i dla kieszeni (odpadają koszty transportu) tym bardziej że jako początkujący, chcę kupić jedne z "prostszych: i chyba bardziej popularnych pyszczaków. Z tego co widzę większość polecanych hodowców ma rybcie bardziej wyszukane, nie kupie sobie na początek stadka 10 rybć po 50pln :)