Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, AKWA ŁOBUZ napisał:

A wiesz Andrzej @egon44 że gdybyś przeczytał uważnie komentarz na Fb pod ostatnim postem to nie ma jak się nie domyśleć  :) 

Wpierw czytałem na forum,a potem na FB :) 

Już wiem i jestem w 100% pewny co tam będzie u ciebie pływać ;) 

• Lubię to 1
Opublikowano
47 minut temu, Bezprym napisał:

Ja już też wiem?? muszę jednak przyznać, że jestem rozczarowany?

Nie dziwię się :) Gdyby to było choć z 375l ale to tylko 240l wiec po przygodzie z maingano postanowiłem nie lecieć w żaden zbyt "energiczny" gatunek i pozostałem z takim który będzie tu miał swobodę. Jego pospolitość mi nie przeszkadza. Sam nigdy ich nie miałem więc witaj przygodo :) 

• Lubię to 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Super aranżacja, zwłaszcza te drobne kamyczki dodają smaczku? Osobiście zostawiłbym na razie glony na szybie i poczekał jak kamienie ładnie porosną i wtedy szybę można wyczyścić a tło które posiadasz, zastąpić czarnym i będzie miazga.

Odnośnie ryb, miałem podobne odczucia. Również po ok pół godziny cała obsada pływała już po całym zbiorniku, podpływały do mnie i nawet skubały zanurzony palec? Ryby brałem od Darka Gaży z Żor. Polecam wybrać się tam osobiście, bo hodowla robi niesamowite wrażenie.

Opublikowano

Aranżacja na medal. Nie jestem zwolennikiem glonów ale te co masz na kamieniach prezentują się świetnie. Tło bym wyczyścił i światło skierował raczej bardziej na przód a tył bym zaciemnił. Doda to uroku i głębi. Obsada jednogatunkowa zawsze na + Gratulacje

Opublikowano

Super!

Glony robią wrażenie...

Troszkę szkoda że nie masz tła wewnątrz zbiornika wtedy glony na nim jeszcze atrakcyjniej by się prezentowały niż obecnie,chociaż dla mnie i tak jest naprawdę jest super ;) 

• Lubię to 2