Wolfik Opublikowano 14 Lutego 2018 #1 Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Witam serdecznie. Ma ktoś informacje gdzie mógłbym dostać ten kamień w lubuskim? Ewentualnie podać jakieś namiary na skup, który byłby w stanie przesłać mi w jakiś sposób 70-100kg tego kamienia? Koksownik w Gubinie odpada. Nie mam siły już do ciągłych poszukiwań. Ba.. Jestem nawet w stanie stwierdzić, że Lubuskie jest wolne od tego kamienia.. Za pomoc stawiam ? Edytowane 14 Lutego 2018 przez Wolfik
Wolfik Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor #3 Opublikowano 14 Lutego 2018 Planuje startować z czymś większym w przeciągu 2 tygodni. Lipa tak do kwietnia bez kamieni
Wolfik Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor #4 Opublikowano 14 Lutego 2018 @raiders jak będą mieć serpentynit to napewno wyślę Ci jakieś dobre niemieckie piwko. Jutro przedzwonię
Wolfik Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor #5 Opublikowano 15 Lutego 2018 Ogłaszam wszem i wobec, że jedyny serpentynit prawdopodobnie w Lubuskim znajduje się w ZG. Pan @raiders uchronił mnie, rybki, akwarium przed załupkowaniem. Dziękuję Ci bardzo i czekam na info na PW. Niemiecki PILS Ci się należy!
Rekomendowane odpowiedzi