Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ps. Demasoni 10szt

maylandia estherae red red 10szt

Labidochromis Hongi 10szt

Labeotropheus trewavasae 2+3

i plywa tam jeszcze około 40saulosi maja 1 do 1,5 cm jak podrosną to wypłyną z akwa :wink:

jak zwykle w gorącej wodzie kompany jak wsadziłem do duzego akwa saulsi to wydałem rodziców z swojej setki dziewczynie tez do setki ale wole tam je niż te skalary :twisted: i już w mojej setce mam rybki Neolaprologus leleupi (bardzo fajna rybka co prawda nie z malawi a z tanganiki)

jeszcze jedno pytanie jak myślicie po ile i w jakich układach zostawic jak podrosną moi nowi podopieczni :D

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

witam po przerwie wiec tak w czerwcu mija rok od startu i teraz nadszedł czas na grzebanie w obsadzie

Ps. Demasoni 3szt 2samce i 1 samica;(

maylandia estherae red red 11szt 5samcow 6 samic

Labidochromis Hongi 8szt 3 samce 5 samic

dołożyłem acei 4 ale jedna znikneła:(

i teraz tak chce zostawic to na 100%

maylandia estherae red red 2+6

a reszta hmmm demasonki supre ryby ale wycieły sie na wzajem i nie wiem czy dokupić i próbować dalej kompletowac haremik

hongi wybarwiony samiec bardzo mi sie podoba ale dwa plywaja wybarwione i to najczesciej sa schowane w grotach a reszta dolina

no i acei dostałem je sa trzy sztuki jeszcze mlode i sam nie wiem z tego co piszecie jak podrosna ładnie sie prezentuja

brakuje mi niebieskiego czy granatowego pomuszcie mi to zrobic bo mam metlik i sam nie wiem

no chyba ze zmienie na frontosa bo mi sie zawsze podobały

Opublikowano

hongi wybarwiony samiec bardzo mi sie podoba ale dwa plywaja wybarwione i to najczesciej sa schowane w grotach a reszta dolina

Zastanawiałem się swego czasu nad wpuszczeniem hongi . Co sądzisz o ich samicach , mogą zastąpić kolorystycznie rdzawe i czy da radę wielosamcowo z hongi ?

brakuje mi niebieskiego czy granatowego

Też miałem taki problem.

Ja dorzuciłem acei ngara ( granatowy) i cynotilapię axelrodi (niebieski ) .

Opublikowano

Zastanawiałem się swego czasu nad wpuszczeniem hongi . Co sądzisz o ich samicach , mogą zastąpić kolorystycznie rdzawe i czy da radę wielosamcowo z hongi ?

brakuje mi niebieskiego czy granatowego

Też miałem taki problem.

Ja dorzuciłem acei ngara ( granatowy) i cynotilapię axelrodi (niebieski ) .

ja mam 3 samce i daja rade bez problemu. rdzawych nie mialem wiec nie powiem.

prosze zamknac temat. dziekuje