Mynio Akwa Opublikowano 19 Grudnia 2017 #1 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam wszystkich. Mam na imię Przemek i pochodzę ze wsi Jadowniki. Forum Klubu Malawi przeglądam już jakiś czas, ale do tej pory jako ananimowy użytkownik, aż postanowiłem się wreszcie zarejestrować. Akwarystyką zajmuję się chyba już z 20 lat, ale cały czas się czegoś nowego uczę, takie już to nasze hobby. Zawsze miałem akwaria towarzyskie i low- techowe, a Malawi nigdy, aż do teraz. Swoje pierwsze akwarium z pyszczakami założyłem jakieś 6 miesięcy temu i muszę się przyznać, że nie ustrzegłem się paru błędów (a wystarczyło wcześniej przeglądnąć forum). Posiadam zbiornik 240L o wymiarach standardowych. Za jakiś czas postaram się zaprezentować mój własny wycinek jeziora Malawi. Pozdrawiam
MatiK Opublikowano 19 Grudnia 2017 #2 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Cześć Przemku, witamy w naszym gronie prezentuj więc jak znajdziesz czas, a na razie ciesz się swoim akwarium bo na pewno zdążyłeś już zauważyć, że przysparza bardzo dużo frajdy
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Grudnia 2017 #3 Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) ..witam serdecznie na naszym forum. Ale wyjaśnij co oznacza "Mynio akwa" ? Pewnie jakaś literówka..podejrzewam ,że ma być 'Moje akwa" ? Edytowane 19 Grudnia 2017 przez AndrzejWalb
Robson79 Opublikowano 19 Grudnia 2017 #4 Opublikowano 19 Grudnia 2017 25 minut temu, AndrzejWalb napisał: ..witam serdecznie na naszym forum. Ale wyjaśnij co oznacza "Mynio akwa" ? Pewnie jakaś literówka..podejrzewam ,że ma być 'Moje akwa" ? Z tego co widzę to nazwa użytkownika... ?
Mynio Akwa Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor #5 Opublikowano 19 Grudnia 2017 To nie jest literówka... od dzieciństwa tak na mnie mówiono w gronie najbliższych
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Grudnia 2017 #6 Opublikowano 19 Grudnia 2017 1 minutę temu, Mynio Akwa napisał: To nie jest literówka... od dzieciństwa tak na mnie mówiono w gronie najbliższych rozumiem...
Rekomendowane odpowiedzi