deccorativo Opublikowano 23 Listopada 2017 #11 Opublikowano 23 Listopada 2017 Godzinę temu, Omen34 napisał: Powiedzcie mi jak zamówię rybki z Tal-Mal to przyjadą do mnie żywe? Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie zaznaczam że mam do nich 200km. Kolego mamy potwierdzone transporty ryb z Tan Mala aż do Rzeszowa lub Przemyśla ( nie pamiętam dokładnie) a potem to już Ukraina 1
crav Opublikowano 24 Listopada 2017 #12 Opublikowano 24 Listopada 2017 12 godzin temu, Omen34 napisał: To ja podłączę się do tematu Powiedzcie mi jak zamówię rybki z Tal-Mal to przyjadą do mnie żywe? Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie zaznaczam że mam do nich 200km. Kupuję tam ryby od prawie 8 lat (2 -3 x w roku) nigdy nie miałem problemu
kwiq Opublikowano 24 Listopada 2017 #13 Opublikowano 24 Listopada 2017 Ja w Mielcu także brałem ryby z Tan-Mal - co prawda musiałem kawałek podjechać bo do mnie pociągi nie jeżdzą ale nigdy nic złego się nie stało, a zamawiałem już kilkukrotnie. Dla mnie dużym plusem jest też to że wszystkie ryby jakie kupowałem były już podrośnięte, a nie takie pyrtki co często oferują inne hodowle.
Rekomendowane odpowiedzi