Skocz do zawartości

Skalar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I co przyjacielu, uważasz że zrobie za kogoś coś co sam może zrobić aby tylko udowadniać "tezę" ?

Jakim cudem ja dodtarłem do tego do czego mi było potrzeba? Przyśniło mi się? A może poszukałem mając jakieś namiary?

Zależy komuś, niech szuka, temat podałem porównawczy.

Po firmach,możliwościach i typach nie mam zamiaru latac dla "własnego honoru udowadniania".

Naszukam się, napodaje, pokaże i...jak to mawiali u mnie w pracy "kawał dobrej nikomu niepotrzebnej roboty".

Za dużo mam takich doświadczen hobbystycznych żeby jeszcze z siebie frajera robić na stare lata.

Czy cos tu jest niejasnego? Niesądze.

Również pozdrawiam.

Zupelnie nie widze powodu dla ktorego mialbys cokolwiek udowadniac. Brniesz w jakas slepa uliczke, ktorej zupelnie nie rozumiem. Forum powstalo aby sobie pomagac. Moje pytanie o dobor sterownikow programowalnych zbyles slowami "Naszukam się, napodaje, pokaże i...jak to mawiali u mnie w pracy "kawał dobrej nikomu niepotrzebnej roboty. Za dużo mam takich doświadczen hobbystycznych żeby jeszcze z siebie frajera robić na stare lata".

Coz tak jak napisalem - mozna i tak :) Juz widze jak przecietny Kowalski kupuje w ciemno aby sprawdzic czy bedzie mogl to do czegos wykrzystac. Piszesz ze wykorzystujesz cos podobnego samemu. A nie prosciej opisac - jak to u Ciebie wyglada ? Co kupiles, jak polaczyles, ile Cie to kosztowalo ? Wtedy to ma sens, a takie sygnalizowanie to tak jakbys napisal "zbudowalem super filtr kubelkowy z materialow firmy X, w dodatku to bylo tansze niz kubly na rynku. Cennik macie tutaj. Nie opisze konstrukcji bo nie jestem frajerem, poszukajcie, poczytajcie a moze uda Wam sie cos takiego samemu wymyslec".

No ale przeciez nie zmusimy Cie do zaprezentowania sposobu na budowe Skalara na sterownikach programowalnych :/ :/ :/

Ty sam musisz chciec.

Pozdrawiam.