Skocz do zawartości

czatowe spotkanie z zarządem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, yaro napisał:

Tomku, na Twoim przykładzie pokazę jakie to jest niesprawiedliwe - Marek w ostatnim czasie poświęcił klubowi wiele nadgodzin, uaktualnia soft, wgrał czat, ostatnio sam spolszczył jego wersję, zajmuje się statusami i deklaracjami członkowskimi, Seba w ostatnim czasie odpowiedzialny był za stronę merytoryczną konkursu, przygotował regulaminy, zakupił nagrody, które wcześniej musiał wybrać, przed nim wysyłka. Do zrobienia czeka kalendarz - to wszystko czego nie widać na pierwszy rzut oka jednak uwierz, że Ci ludzie dużo czasu też poświęcają dla forum jak i @Pleziorro,@mortis

pardom nikogo nie chciałem urazić swoją wypowiedzią ,@ MAREK _Z_81 tez robi sporo pominąłem kolegę :)

Opublikowano (edytowane)

@yaro ja to świetnie wszytko rozumiem. Zwracam tylko uwagę jak pewne rzeczy mogą być/są odbierane. Niestety żyjemy w czasach, w których liczy się wizerunek a nie faktyczna działalność i na tym tle dochodzi do nieporozumień. Forum jest mega potrzebne i dobrze prowadzone (szczególe wyrazy uznania dla Marka i pozostałych adminów) ...

Edytowane przez suricade
  • Lubię to 1
Opublikowano

Pamiętam sytuację, gdy Prezesem był harisimi i napisałem do Niego na PW. Nie odpowiedział. Byłem mocno zawiedziony. Gdzieś tam później w korespondencji, czy to na Forum, czy na PW nawiązałem do tego. Przeprosił, ale jednocześnie uświadomił mi, że dostaje tak dużo korespondencji od klubowiczów, ale też od użytkowników, że może coś przeoczyć. Najlepiej jest pisać w takich ogólnych tematach na Forum (są odpowiednie działy). Jeśli Prezes nie przeczyta, to ktoś z Zarządu przeczyta i temat będzie załatwiony.  Wydaje się, że Zarząd jest nieobecny, nic nie robi, tylko jest....bo tego nie widać, ale dzięki Zarządowi i ludźmi z nim współpracującymi mogłem napisać tego posta....i mogę od wielu lat.

• Lubię to 3
Opublikowano
Godzinę temu, suricade napisał:

@yaro ja to świetnie wszytko rozumiem. Zwracam tylko uwagę jak pewne rzeczy mogę być/są odbierane. Niestety żyjemy w czasach, w których liczy się wizerunek a nie faktyczna działalność i na tym tle dochodzi do nieporozumień. 

Dochodzić będzie zawsze. Najważniejsze aby na końcu się dogadać. 

• 6 miesięcy temu...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.