Sól jako suplement diety a parametry wody.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez pozner · Opublikowano
Oczywiście zachowania nie będą jeden do jednego, ale na pewno zbliżone. To są cechy i zachowania wrodzone. I mylisz się, 100 a 200cm. robi dużą różnicę. Średni rewir ryb z grupy mbuna to kilkadziesiąt centymetrów średnicy. Przy 100cm. długości już z dwoma samcami może być problem Naprawdę uważasz, że wielkość nie ma znaczenia? -
Przez Bartek_De · Opublikowano
Obsługa jak obsługa, ale Twoja AI stworzyła nową wizję Świata🤔😉😂 Gratulacje @Andrzej Głuszyca👍 -
Przez darianus · Opublikowano
Wg mnie te naturalne zachowania ryb to trochę mit. Akwarium 300 czy 1300l ma się nijak do warunków w naturze. W naturze ryba ma w każdej chwili możliwość uciec po przegranym pojedynku, w akwarium takiej możliwości nie ma i to czy akwarium ma długość 100cm czy 200cm nie robi wielkiej różnicy. -
Przez pozner · Opublikowano
Jeśli jedynym celem ma być przeżywalność ryb, to sposób jest dobry. Jednak to jest pójście na łatwiznę i trudno w takich okolicznościach obserwować naturalne zachowania ryb. Myślę, że największy problem występuje w mniejszych akwariach. W nich ludzie zmuszeni są radzić sobie w ten sposób. W dużych akwariach, gdzie ryby mają większe przestrzenie do dyspozycji, łatwiej jest utrzymać obsadę. Nie ma potrzeby przerybiania akwarium. Ale i w tych mniejszych można zarządzić tak przestrzenią, żeby nie musieć posuwać się do takiego rozwiązania. -
Przez darianus · Opublikowano
A co sądzicie o kontrolowanym przerybieniu? Moje doświadczenia z non mbuną są na plus. Autor filmiku twierdzi, że za pierwszym razem poniósł porażkę, między innymi z powodu zbyt małej ilości ryb. -
Przez yaro · Opublikowano
Się czepiam filmików ale moja obsłua AI też wymaga poprawienia się. Jednak pomimo moich ułomności gratulacje Andrzeju za niezły wyścig. -
Przez yaro · Opublikowano
Też na to popatrzyłem, ale mówi mbuna, a AI tak przepisało. Ale to kolejna rzecz, która powinna zostać poprawiona. -
Przez marek_z_81 · Opublikowano
No i autor filmu nie wie z jakiej grupy ryby ma. Wg niego ma ryby z grupy BUNA.
-
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi