Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przemyśl swoją decyzję jeszcze raz. Nie ma co się obrażać na ludzi na forum. Nikt tu nie chce źle dla Ciebie. Sam popełniłem parę błędów na starcie zbiornika, a uważałem, że zjadłem zęby na akwarystyce. Najważniejsze to umieć się przyznać do błędów. Jeśli uważasz, że przestawiając troszkę kamienie poprawisz u siebie cyrkulacje to zrób to. Trzymam za Ciebie kciuki.

• Lubię to 1
Opublikowano
10 godzin temu, cyganeczka napisał:

Żegnam to nie pomoc na tym forum tylko jazda na nowicjuszy. Dziękuje wszystkim za dobre rady. Resztę przeniosę na inne forum pa

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To żadna jazda, a po prostu oferowanie bezwzględnej i skutecznej pomocy. Zrobisz jak zechcesz, ale po długim czasie sama się przekonasz, że forum miało rację.

Sam kiedyś tutaj byłem nowicjuszem, który hejtowal te wszystkie mądre zasady prowadzenia Malawi. W końcu wkurzyłem się i zrezygnowałem z forum, bo wszystko robiłem źle, czyli nie tak jak na forum piszą. Po latach powróciłem do Malawi, wróciłem na forum, zrozumiałem, że mam braki, że moje przemyślenia niekoniecznie są trafione, więc otworzyłem się na doświadczonych kolegów, zdobyłem kolejne litry wody wiedzy i z powodzeniem prowadzę moje 300L. W ciągu jakiś 9 miesięcy tutaj nabyłem wiedzę jakiej nie dałaby mi żadna książka.

• Lubię to 1
Opublikowano

Tu chwile przed jedzeniem

Czy widzicie coś złego w zachowaniu moich rybek ?
Rozumiem, ze takie ocieranie jak tu 4:05 to norma?

• Lubię to 1
Opublikowano
4 minuty temu, cyganeczka napisał:

Dziękuje. O to mi chodziło, żeby rzucił fachowym okiem, kto miał lub ma te rybki

...musimy teraz na Twoje opisy zachowań  ryb  brać pewnego rodzaju margines:) Ale mówię to w pozytywnym znaczeniu bo wiem ,że to wynika z troski . Trzymaj tak dalej i jak kolega wyżej pisał...piwko i podziwiaj.

• Lubię to 1
Opublikowano
...musimy teraz na Twoje opisy zachowań  ryb  brać pewnego rodzaju margines:) Ale mówię to w pozytywnym znaczeniu bo wiem ,że to wynika z troski . Trzymaj tak dalej i jak kolega wyżej pisał...piwko i podziwiaj.

Hehe
No teraz będę trochę panikować