imak73 Opublikowano 24 Stycznia 2008 #1 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jakieś cztery miesiące temu zakupiłem te rybcie (jak na zdjęciach) i głupio się przyznać, iż nie wiem kto to. Dlatego pomyślałem, że spytam was o nazwę tych pyśków. Wiem, iż zdjęcia to nie to co na żywo, ale może ktoś odgadnie. Będzie to jednocześnie sprawdzian waszej wiedzy. w razie problemów opiszę ich wygląd, ale myślę że na zdjęciach coś widać. Czekam z niecierpliwością na wasze typy.
M_sobo Opublikowano 24 Stycznia 2008 #2 Opublikowano 24 Stycznia 2008 kształtem nieco przypomina mi acei, ale nie wiem co to za ryba, może bastard? ku ścisłości i w imię porządku na forum- do identyfikacji ryb służy galeria- niezidentyfikowane, tam uzyskasz odpowiednie informacje
Skalarowski Opublikowano 24 Stycznia 2008 #3 Opublikowano 24 Stycznia 2008 myślę że to odmiana barwna acei
yaro Opublikowano 24 Stycznia 2008 #4 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Acei to moje ulubione rybcie więc wara od nich ciężko kundla nazwać dobermanem, tak jak i tę rybę ps. acei. Kształt ciała tak, ale ubarwienie już wogóle.
mars Opublikowano 24 Stycznia 2008 #5 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Do identyfikacji ryb służy dział "Niezidentyfikowane" w naszej Galerii Klubowej: http://www.klub-malawi.pl/galeria.html i tak jak powyżej napisał M_sobo tam należy kierowac takie pytania i umieszczać zdjęcia. Temat tutaj zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi