Wario Opublikowano 19 Sierpnia 2017 #1 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich miłośników Malawi! Jestem nowy z bardzo małym doświadczeniem z akwarystyką. Kilka zdjęć mojego zbiornika.. Saulosi Coral - 9 sztuk Filtr zewnętrzny - Sunsun hw-302 Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez AndrzejWalb
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 19 Sierpnia 2017 #2 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Witamy aranżacja może być ,ja bym dal jeszcze wyższe kamienie po prawej , albo lewejWysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
yaro Opublikowano 20 Sierpnia 2017 #3 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Gdy podrosną i zaczną bardziej brudzić Ci w akwarium myślę, że ta filtracja co masz nie da rady . Od jakiegoś czasu saulosi znajduje się w grupie chindongo nie pseudotropheus.
Wario Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor #4 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 2 godziny temu, yaro napisał: Gdy podrosną i zaczną bardziej brudzić Ci w akwarium myślę, że ta filtracja co masz nie da rady . Od jakiegoś czasu saulosi znajduje się w grupie chindongo nie pseudotropheus. Tzn dodatkowy filtr mechaniczny bardziej potrzebny czy mocniejszy kubełek? PS. Z tą grupą nie wiedziałem
egon44 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 #5 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 10 minut temu, Wario napisał: Tzn dodatkowy filtr mechaniczny bardziej potrzebny czy mocniejszy kubełek? To już zależy od ciebie co dodasz więc jeśli widok filtra wewnętrznego Tobie nie przeszkadza to nie widzę problemu...Tak czy inaczej potrzebujesz mechanika... Ale to już temat na inny dział bo w tym się tylko przedstawiamy...
Rekomendowane odpowiedzi