Skocz do zawartości

[Kujawsko-pomorskie] Hodowla godna polecenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może ja uściślę , bo Iza pytała mnie na PW więc wiem jakie ma potrzeby i jakie z tym związane rozterki.

Iza ma zamiar zakupić Labidochromis Ceruleus Kakuza  przynajmniej mnie o tą rybę pytała i sama znalazła u Jarka w Augustowie.

Ona nie pyta o istniejące hodowle  ona pyta  u kogo z Kujawsko-Pomorskiego polecacie kupić tą rybę bo już tam  ktoś ją kupił i jest zadowolony z czystości rasy, jakości ryb i kondycji po otrzymaniu.

Ja nie spotkałem też narzekań na kontakt telefoniczny z FM czy złą wysyłkę ze szkodą dla ryb, natomiast spotkałem narzekania na dr Pawlaka że to już nie ta klasa co kiedyś..

Nie mam ryb od Jarka ale z fotki i filmu nie widzę nic do zarzucenia tej rybie.

Potrzebne jest utwierdzenie kobiety w przekonaniu że wybrała dobrze jadąc do dr Pawlaka czy też kupując w ciemno u Jarka w Fish Magic.

Drugi problem Izy to chęć obejrzenia ryb przed zakupem i do Torunia ma rzut beretem ale do Augustowa jechać po ryby to już wyprawa.

Polecałem jej telefon do hodowli Fish Magic  i rozmowę jak on wysyła ryby do Bydgoszczy by rozwiać wątpliwości.

Ja wszystkie swoje ryby kupowalem z Tan Mala i zawsze do Warszawy przyjeżdzały w doskonałym stanie i nigdy nie miałem zastrzeżeń co do ich jakości - tyle mogę ci Izo polecić.

Opublikowano

A ja tam polecam doktorka, ma świetne ryby i w akceptowalnych jeszcze cenach. Ostatnie narzekania jednego z kolegów na jego demasoni okazały się jak dla mnie bezpodstawne- wg tych kryteriów bowiem demasoni z T-M, na którego przecież nikt nie narzeka i jest synonimem dobrej jakości ryb, wypadły jeszcze gorzej.

• Lubię to 2
Opublikowano

Ja u doktorka na jakość rybek też nie narzekam, mogę jedynie doczepić się do rozkładu płci, który miał być inny niż jest.

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Też mam ryby od dr. Pawlaka i na jakość nie mogę narzekać. Wiedzę i doświadczenie też ma potężne, co prawda nie zawsze idącą w parze z tą internetową jednak według mnie śmiało można na niej polegać

Edytowane przez jaras
  • Lubię to 2