Nitro22pl Opublikowano 5 Sierpnia 2017 #1 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich oto kilka zdjęć mojego baniaka. 120l Filtr JBL 901 Aquael 150l/h (wiem za słaby, będzie wymieniony), Obsada 6 samiczek które po 11 miesiącac...wyrosły na same samiczki oraz od kilku dni jeden samiec Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Nitro22pl
egon44 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 #2 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Witaj! Prawa strona ułożenia kamieni ładnie się prezentuje ale nad lewą bym popracował... Oczywiście jeśli się tobie podoba to zostaw jak jest Ps.czemu wybrałeś sztuczną odmianę "coral"? Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez egon44
Nitro22pl Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor #3 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 jak je kupowałem sprzedawca mnie o tym nie poinformował... miały po 2cm i były żółte z czasem zrobiły się pomarańczowe :). siła wyższa. już ich nie oddam
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 5 Sierpnia 2017 #4 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 tak samo ja zostałem zrobiony w ciula zwanego ,na początku byli saulosi żółte ,teraz są aż czerwone takie jest życie
Nitro22pl Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor #5 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 chciałbym by tylko moj samiec się już ładnie wybarwił. póki co jest blado różowo fioletowy ;). ale jest od paru dni dopiero więc liczę że się to zmieni.
spiochu Opublikowano 5 Sierpnia 2017 #6 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Mój coral nigdy się nie wybarwił. Raczej taki przypadek niż to, że był totalnie zdominowany. Taki urok kundelków Wysłane z telefonu
egon44 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 #7 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Nitro22pl napisał: jak je kupowałem sprzedawca mnie o tym nie poinformował... miały po 2cm i były żółte z czasem zrobiły się pomarańczowe :). siła wyższa. już ich nie oddam Rozumiem Byle nie będziesz puszczał w obieg maluchów
Wario Opublikowano 19 Sierpnia 2017 #8 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Dnia 5.08.2017 o 22:31, spiochu napisał: Mój coral nigdy się nie wybarwił. Raczej taki przypadek niż to, że był totalnie zdominowany. Taki urok kundelków Wysłane z telefonu Zapewne żeby się w pełni dominujący samiec wybarwił , potrzebuje innych samców w tym zbiorniku... (oczywiście mowa o jednym gatunku) Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez Wario
Nitro22pl Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor #9 Opublikowano 3 Lutego 2019 Aktualizacja po półtora roku. 2019.02 po wprowadzeniu do zbiornika samca obsada rozrosła się i obecnie jest aż 13 osobników. z młodych widzę wybarwia się już 3 samiec....a dwa kolejne pewnie się również wybarwią niedługo. Startując nie miałem samca żadnego, a po narodzinach tylko jedna młoda to samiczka :). więc lekka nadwyżka. Wrzucam kilka zdjęć do porównania jak zmieniły się same barwy ryb które są teraz żółte a nie pomarańczowe :). Kamienie również znacznie lepiej się prezentują. 2
Rekomendowane odpowiedzi