Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W niedzielę odbieram z Tan-Mal całą obsadę nowej 300-tki:

Chindongo Saulosi F1 3-4 cm - 10 szt.,

Iodotropheus Sprengerae 5-7 cm F1 - 10 szt., 

Labidochromis spec. Mbamba Bay czyli Labidochromis sp. mbamba F1 4-5 cm - 10 szt.

Zaproponowano mi tam następujący pokarm:

"Podstawowy : O.S.I. Spirulina płatki , jak podrosną również O.S.I. Spirulina granulat
Wybarwiający : O.S.I. Vivid Color / O.S.I. Brine Shrimp ( Artemia ) i najbardziej zaawansowany i delikatny granulat O.S.I. Red Tiny Bits ( Red Power )"

Poczytałem i o karmach wrażenie mam dobre :)

http://www.klub-malawi.pl/serwis/artykuly-klubowiczow/516-pokarmy-dla-pielegnic-osi.html

Co o takim zestawie sądzicie? Brać ten komplet - wszystko z O.S.I., czy proponujecie inne pakiety z różnych, innych firm?

Edytowane przez KOMENDANT
Opublikowano (edytowane)

Pokarm "premium" jak najbardziej ok...

Bierz śmiało i nawet się nie zastanawiaj ;)

Oczywiście pokarmy "premium" innych firm też wchodzą w grę ale decyzja należy do Ciebie co wybierzesz...

Sam używam wprawdzie tylko OSI spirulinę i jestem zadowolony :)

Edytowane przez egon44
Opublikowano
7 minut temu, Thomas napisał:

Podepnę się z pytaniem czy to ten sam produkt? nowe opakowanie? Czy podróba?

Ten: http://allegro.pl/showitem/description/6810126492.html 

I ten: http://allegro.pl/o-s-i-hs-aqua-spirulina-flakes-400ml-70g-platki-i6799111282.html

To chyba to samo, tylko w nowszej wersji. Zamawiałem z TM spirulinę OSI i dostałem właśnię HS AQUA. Z boku ma logo O.S.I.

Opublikowano

Ten sam produkt ale tylko teoretycznie?Wyglada zupełnie inaczej?Ryby go jedza ale jest bardzo drobny prawie miał.Poprzedni dla mnie był lepszy

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Godzinę temu, raiders napisał:

A po za rozmiarem nie ma zmiana w składzie?
Płatki nie budzą wody?

Mam jeszcze stare opakowanie osi spirulina kupne dobry rok temu zamknięte oryginalne ale chce kupić nowe produkty osi

Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

Nie brudzą, co do składu nie mam jak sprawdzić bo wywaliłem oryginalne opakowanie i mam teraz w pudełeczku hermetycznym.