Skocz do zawartości

pudelko przelewowe, pompa....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z czego robicie problem :?:

Jak dawniej tematy nie związane z Malawi były usuwane, wszyscy mieli pretensje, jak są przenoszone do OT, jest jeszcze gorzej. W ogóle, po co sabotage robisz off-top :?: Jak masz jakieś pretensje, to jest dział "zażalenia, propozycje zmian" i możesz w nim napisać, co Cię gryzie. Jeśli nawet VDR miał zamiar założyć temat o kotniku dla pyszczaków, to już na samym początku temat przeszedł na morszczyznę, jeśli teraz ma dotyczyć żali, że moderator w ogóle śmiał ruszyć czyiś post, to dajcie znać od razu, żebym zmienił tytuł.

Jeśli temat nie wróci na swoje tory, czy to pompy w panelu do kotnika, czy chociażby morskiego akwarium, temat zamknę.

Opublikowano
Ja bym Cie zbanowal, napietnowal i pokazywal potomnym, co sie dzieje jak pisza sie na malawistycznym forum o solniczkach, tangach czy innych kakadu :o

Ja mam takowy w SA i krewetkarium, wrzucilem kiedys 4fun.. I nic, plywal. po paru dniach znikl.. Czy pysie go zjadly? Nie wiem..

W kazdym razie bez rewelacji

tu o kakadu

U mnei dzieje sie dokladnie to samo, trze sie tylko z najwieksza, najstarsza, reszte goni po akwa..

W ukladzie 1+1 nie zauwazylem nigdy agresji wewnątrzgatunkowej .

Co nie zmienia faktu, co ryba to obyczaj, tyle, ze u mnie haremy zazwyczaj nei wypalaja.. jak u apisto tak i u mnuba

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol:

Sabotage to coo -- zabanowac i Ciebie i siebie dla przykladu ?? :) :) Jaki okres karencji proponujesz ?? Ja pol roku, pasuje ?? :lol:

MateuszT -- dostales odpowiedz na priv. Osobiscie nie widze problemu w moim pytaniu odnosnie dobudowy panelu filtracyjnego do akwa 54l. Snocho wie, ze buduje w takim zbiorniku nano-rafke stad tez taka a nie inna odpowiedz. Ale nadal moje pytanie pozostaje pytaniem czysto technicznym niezaleznie czy woda w nim jest slona, slodka czy kwasna :twisted:

Wtracenie Daniela na temat oswietlenia to w zasadzie watek poboczny (ledwo 2 posty) -- bo glowny watek tak na prawde skupil sie na temat eheima 1002 i jej wydajnosci. Mi tak na prawde gansegal gdzie jest ten watek i pretensji nie mam, ale jesli watki beda przenoszone na takiej podstawie, ze ktos cos wtraci przy okazji to w zasadzie mozna doprowadzic do tego, ze wszystkie watki da sie przeniesc do offtopic :lol::lol::lol::twisted::twisted:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.