Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Andrzeju :)

Faktycznie, z modułami jakoś poszło. Najśmieszniejsze, że to jest pierwsze ustawienie zupełnie z kapelusza, bez żadnych prób i kombinowania. Wymyśliłem sobie jakieś procenty, tak ustawiłem na sterowniku i świeci. Nawet blisko tego, co oczekiwałem. ;) Ale jeszcze pokombinuję, wrzucę ustawienia innych użytkowników i może znajdę jakąś dodatkową inspirację.

P.S. Faktycznie, ale to dopiero jak wrzucę zdjęcie do galerii, żeby kliknięcie w foto bezpośrednio tam odsyłało. A może uda mi się jeszcze coś ładniejszego pstryknąć.. :rolleyes:

• Dziękuję 1
Opublikowano
14 minut temu, marcin73m napisał:

Faktycznie, z modułami jakoś poszło. Najśmieszniejsze, że to jest pierwsze ustawienie zupełnie z kapelusza, bez żadnych prób i kombinowania. Wymyśliłem sobie jakieś procenty, tak ustawiłem na sterowniku i świeci. Nawet blisko tego, co oczekiwałem. ;) Ale jeszcze pokombinuję, wrzucę ustawienia innych użytkowników i może znajdę jakąś dodatkową inspirację.

Powiem Tobie że osobiście patrząc na fotki/filmik bardzo mi się podoba taki efekt oświetlenia jak masz obecnie...

Wygląda to naprawdę naturalnie ale oczywiście twoja wola czy to zostawisz czy poprawisz bo najważniejsze żeby cieszyło twoje oko :) 

Ps.Jeśli to nie problem dla ciebie to wyślij mi twój plik na priv...

Sprawdzę jak to u mnie będzie się prezentowało ;) 

20 minut temu, marcin73m napisał:

P.S. Faktycznie, ale to dopiero jak wrzucę zdjęcie do galerii, żeby kliknięcie w foto bezpośrednio tam odsyłało. A może uda mi się jeszcze coś ładniejszego pstryknąć.. :rolleyes:

Stopka tak jakoś mi się rzuciła w oczy ;) 

Nie pozostaje nic innego jak czekać na konkretną fotkę zbiornika w galerii oczywiście nic nie ujmując obecnej bo też jest ładna :) 

Opublikowano

Po prostu rewelacja!

Profesjonalna robota i jeszcze ta fotorelacja - Gratuluję!

Ułożenie kamieni i piach oddają swoje piękno w 100%.

Ps.

też poproszę o plik bo oświetlenie jest naprawdę dobre!

• Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)

Marcinie jeszcze raz napiszę, że wszystko wygląda rewelacyjnie :). Aranżacja bardzo w moim guście :D

Ps. Chyba najprościej będzie jak wrzucisz swój plik z ustawieniami do tematu wymiany plikami :P

Edytowane przez rosa1986
  • Dziękuję 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wykonałeś kolego mega fajne akwa od A do Z. Jestem pod wrażeniem i na pewno warto sięgać to Twojego tematu. 

• Dziękuję 1