marcin73m Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor #61 Opublikowano 12 Lipca 2017 Dzięki Andrzeju Faktycznie, z modułami jakoś poszło. Najśmieszniejsze, że to jest pierwsze ustawienie zupełnie z kapelusza, bez żadnych prób i kombinowania. Wymyśliłem sobie jakieś procenty, tak ustawiłem na sterowniku i świeci. Nawet blisko tego, co oczekiwałem. Ale jeszcze pokombinuję, wrzucę ustawienia innych użytkowników i może znajdę jakąś dodatkową inspirację. P.S. Faktycznie, ale to dopiero jak wrzucę zdjęcie do galerii, żeby kliknięcie w foto bezpośrednio tam odsyłało. A może uda mi się jeszcze coś ładniejszego pstryknąć.. 1
egon44 Opublikowano 12 Lipca 2017 #62 Opublikowano 12 Lipca 2017 14 minut temu, marcin73m napisał: Faktycznie, z modułami jakoś poszło. Najśmieszniejsze, że to jest pierwsze ustawienie zupełnie z kapelusza, bez żadnych prób i kombinowania. Wymyśliłem sobie jakieś procenty, tak ustawiłem na sterowniku i świeci. Nawet blisko tego, co oczekiwałem. Ale jeszcze pokombinuję, wrzucę ustawienia innych użytkowników i może znajdę jakąś dodatkową inspirację. Powiem Tobie że osobiście patrząc na fotki/filmik bardzo mi się podoba taki efekt oświetlenia jak masz obecnie... Wygląda to naprawdę naturalnie ale oczywiście twoja wola czy to zostawisz czy poprawisz bo najważniejsze żeby cieszyło twoje oko Ps.Jeśli to nie problem dla ciebie to wyślij mi twój plik na priv... Sprawdzę jak to u mnie będzie się prezentowało 20 minut temu, marcin73m napisał: P.S. Faktycznie, ale to dopiero jak wrzucę zdjęcie do galerii, żeby kliknięcie w foto bezpośrednio tam odsyłało. A może uda mi się jeszcze coś ładniejszego pstryknąć.. Stopka tak jakoś mi się rzuciła w oczy Nie pozostaje nic innego jak czekać na konkretną fotkę zbiornika w galerii oczywiście nic nie ujmując obecnej bo też jest ładna
marcin73m Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor #63 Opublikowano 12 Lipca 2017 2 minuty temu, egon44 napisał: Ps.Jeśli to nie problem dla ciebie to wyślij mi twój plik na priv... jak tylko wrócę do domu 1
eazeo83 Opublikowano 12 Lipca 2017 #65 Opublikowano 12 Lipca 2017 Po prostu rewelacja! Profesjonalna robota i jeszcze ta fotorelacja - Gratuluję! Ułożenie kamieni i piach oddają swoje piękno w 100%. Ps. też poproszę o plik bo oświetlenie jest naprawdę dobre! 1
szczis83 Opublikowano 12 Lipca 2017 #66 Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja też się podłącze o prośbę przesłania pliku
rosa1986 Opublikowano 13 Lipca 2017 #67 Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Marcinie jeszcze raz napiszę, że wszystko wygląda rewelacyjnie . Aranżacja bardzo w moim guście Ps. Chyba najprościej będzie jak wrzucisz swój plik z ustawieniami do tematu wymiany plikami Edytowane 13 Lipca 2017 przez rosa1986 1
marcin73m Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor #68 Opublikowano 13 Lipca 2017 Dzięki Gosia.. a gust faktycznie mamy podobny, nie tak dawno ja zachwycałem się Twoją świetną 240-ką 1
Sławol Opublikowano 13 Lipca 2017 #69 Opublikowano 13 Lipca 2017 Piękny zbiornik i tyle rzeczy zrobiłeś przy nim sam,wszystko jest perfekcyjne normalnie napatrzeć się nie mogę. 1
KarolM Opublikowano 6 Listopada 2018 #70 Opublikowano 6 Listopada 2018 Wykonałeś kolego mega fajne akwa od A do Z. Jestem pod wrażeniem i na pewno warto sięgać to Twojego tematu. 1
Rekomendowane odpowiedzi