cyganeczka Opublikowano 22 Grudnia 2017 #71 Opublikowano 22 Grudnia 2017 super akwa !! i kamienie takie czyste u mnie już brazowe , co mi się srednio podoba co robisz, aby nie miec glonow? Nie po to kupowalam, takie ladne kamienie jak Twoje , aby byly brazowe!! 1
bakus_44 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor #72 Opublikowano 23 Grudnia 2017 4 godziny temu, raiders napisał: Miazga zbiornik ... 0:28 to hara reff ? Nie, metriaclima fainzilberi maison reef- większa wersja Godzinę temu, cyganeczka napisał: super akwa !! i kamienie takie czyste u mnie już brazowe , co mi się srednio podoba co robisz, aby nie miec glonow? Nie po to kupowalam, takie ladne kamienie jak Twoje , aby byly brazowe!! Mam parę military helmetow, planuje dokupić jeszcze z 10
Areck Opublikowano 23 Grudnia 2017 #73 Opublikowano 23 Grudnia 2017 6 godzin temu, bakus_44 napisał: Mam parę military helmetow, planuje dokupić jeszcze z 10 Hej, naprawdę te ślimaczki są takie mega wydajne? Cud natury! Coś mi się nie chce w to wierzyć... W każdym razie akwarium, ryby, wystrój i filmik super! 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 23 Grudnia 2017 #74 Opublikowano 23 Grudnia 2017 1 godzinę temu, Areck napisał: Hej, naprawdę te ślimaczki są takie mega wydajne? Cud natury! Coś mi się nie chce w to wierzyć.. ..są bardzo wydajne. Kiedyś sam je wykorzystywałem. Przeczytaj sobie ten temat. Tam są zdjęcia i chyba filmiki dokumentujące ich skuteczność: 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 29 Kwietnia 2018 #75 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Temat dotyczący życia w tym akwarium został wydzielony jak niżej w porozumieniu z autorem:
Rekomendowane odpowiedzi