skoku86 Opublikowano 16 Maja 2017 #11 Opublikowano 16 Maja 2017 Ten Saulosi na ostatnim zdjęciu z białym brzuszkiem to bardziej mi na yellowka wygląda ale się mogę mylić. Cytuj
Duma Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor #13 Opublikowano 19 Lipca 2017 Witam wszystkich. Mała aktualizacja wrzuciłem jeszcze trochę kamieni ale to tylko ze względu na pysie. Nie mogłem patrzeć jak szukają jakiegoś miejsca żeby się schować. Trzeci dzień pływają sobie rdzawe i saulozi,ryby mają się doborze tylko miałem problem z wpływaniem za tło(dużo nerwów mnie to kosztowało). Na szczęście myślę że poradziłem sobie z tym problemem. Cytuj
Duma Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor #14 Opublikowano 19 Lipca 2017 Sorki koledzy za post ale córka mi namieszała(2,5roku). Więc jak już tutaj jestem to zrobię jakąś fotkę jak wygląda sytuacja na tę chwilę. Pysie ładnie rosną tylko martwi mnie nadmiar samców, przynajmniej sauolosi( oddam). Rdzawych wydaje mi się że będą tylko dwa samce bo są dużo większe od reszty. Docelowo ma być sauolosi 2+6 i rdzawy 1+3. Cytuj
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 19 Lipca 2017 #15 Opublikowano 19 Lipca 2017 za********e ci to wyszło graty dla ciebie za wykonanie aranżacji i narurowca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi