PitBull Opublikowano 1 Maja 2017 #1 Opublikowano 1 Maja 2017 Moja przyszła obsada to: Placidochromis phenochilus Mdoka Lethrinops Red Cap Copadichromis Chrysonotus Copadichromis Borleyi Namalenje Labidochromis caeruleus Yellow Kakusa lub Lion's Cove Jako, że jest to moja pierwsza obsada bardzo proszę o podpowiedzi czym ją mogę karmić i z jaką częstotliwością danym produktem. Zależy mi aby moje rybki były dobrze odżywiane.
pozner Opublikowano 1 Maja 2017 #2 Opublikowano 1 Maja 2017 Proponuję trzy pokarmy firmy Natuerfood; Supreme artemia w rozmiarze L Premium cichlid w rozmiarze M Premium Color plus w rozmiarze M Przy dorosłych rybach możesz iść o rozmiar wyżej. Te trzy pokarmy wystarczą Ci w zupełności. Te dwa ostatnie trzeba namaczać gdyż pęcznieją x 3, ale za to mało ich się podaje.
pozner Opublikowano 1 Maja 2017 #4 Opublikowano 1 Maja 2017 możesz dwa razy dziennie w malutkich porcjach, póki są młode, później wystarczy raz przed południem. To są karmy klasy premium, więc bardzo wydajne.
PitBull Opublikowano 19 Maja 2017 Autor #6 Opublikowano 19 Maja 2017 Czy te pokarmy Supreme artemia w rozmiarze L Premium cichlid w rozmiarze M Premium Color plus w rozmiarze M będą również dobre do poniższej obsady? Lethrinops lethrinus Copadichromis borleyi red fin Labidochromis Chartreuse yellow Otopharynx lithobathes sulphur head Placidochromis phenochilus Mdoka
pozner Opublikowano 19 Maja 2017 #7 Opublikowano 19 Maja 2017 Jak najbardziej. Karmię właśnie takim zestawem.
PitBull Opublikowano 22 Maja 2017 Autor #8 Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Nadają się one do karmienia małych (młodych) ryb czy trzeba oprócz namaczania coś z nimi zrobić? Edytowane 22 Maja 2017 przez PitBull
Rekomendowane odpowiedzi