Przemas.ie Opublikowano 25 Kwietnia 2017 #1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam po krotkiej przerwie Jak w tytule. potrzebuje kogos kto wykona dla mnie belke oswietleniowa na modulach led, najlepiej samsunga . Potrzebuje belki do Akwarium 450l 150cm. szukam kogos kto pozamawia wszystkie potrzebne rzeczy, lacznie ze sterownikiem Led Dimmer Pro i posklada to wszystko do kupy. Potrzebuje czegos co bedzie dzialac na zasadzie ''plug and play'' Prosze nie piszcie ze to latwe i kazdy sobie poradzi. Mieszkam w Irlandii i nie mam tu dostepnych Ledow itp. musialbym wszystko ciagnac z Polski w osobnych paczkach. Dla mnie strata czasu a i tak nie jestem dobrym majsterkowiczem. Jesli jest tu ktos kto lubi podlubac i chcialby to dla mnie wykonac to prosze pisac . Oczywiscie nie licze na darmowe wykonanie, czas tez ma swoja wartosc Przemek
jack7606 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 #3 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 szkoda że się wcześniej nie odezwałeś szwagier mieszka w Cork i jego mama leciała na święta, belka byłaby już na miejscu.
Przemas.ie Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor #4 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 No szkoda do Cork mam 20 minut na lotnisko
Przemas.ie Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor #5 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Witam po przerwie . Owietlenie zmienione z pomoca kolegi bakus_44 Swieci ladnie, jeszcze nie bawilem się ustawieniami jak bede mial czas to wstawie fote. Jeszcze rqaz dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi