Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kamienie leżą na kratkach które zauważysz na mojej pierwszej stronie :) a ta muszla no kurcze wiem, wiem, że nie pasuje ale strasznie mi się ona podoba i jest dobrą kryjówką dla małych rybek .

Edytowane przez raperek
Opublikowano
37 minut temu, MDRAGON87 napisał:

zmiana na + dużo lepiej to wygląda. Ja bym jeszcze zrezygnował z tej "ozdoby" na środku.

Kamienie dałeś na piasek czy są twardo na spodzie?

Dokładnie jak Kolega pisze, wywal te muszle czy co to jest i daj w ich miejsce kamienie :)

Super zmiana na duży plus.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki Panowie za opinie co do Muszli to najgorsze jest to że pyszczakom tez one się bardzo podobają chwile zwiedzały Sempertynit a potem zaczęły buszować po muszlach i co chwile któreś tam siedzą na prawdę one je LUBIĄ :)

Opublikowano
1 godzinę temu, raperek napisał:

Dzięki Panowie za opinie co do Muszli to najgorsze jest to że pyszczakom tez one się bardzo podobają chwile zwiedzały Sempertynit a potem zaczęły buszować po muszlach i co chwile któreś tam siedzą na prawdę one je LUBIĄ :)

Ja w swoim bym muszli nie mam ;), jednak Tobie muszle się podobają i to Twój zbiornik...., pozdrawiam.

PS całość tworzy ciekawą kompozycję.

Opublikowano

Muszle wylecą całkowicie sam do tego doszedłem że tu nie pasują musze tylko upolować troche kamoli no i najpierw tło wcisnąć . 

• Dziękuję 2
Opublikowano

Na ich miejsce fajnie komponowałby wysoka skała z jednym lub dwoma mniejszymi, ale skała taka która byłaby ponad wszystkie które do tej pory masz. Ale to moja dygresja