Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, ale ta pianka na czymś by musiała zostać osadzona - np. na jakiejś ramie z listewek drewnianych, na jakimś stelażu. Cholerka u mnie problem, bo mam profil, a do tego żona wczoraj skwitowała, że jej się taki pomysł nie podoba i żebym już przestał kombinować ;) W sumie ma rację ;) Ale i tak mnie kusi by spróbować swych sił.

Ciekawe czy ktoś się za to zabierze :D

Pozdrawiam

Opublikowano

A ja się tak zastanawiam czy ta ramka to jeszcze ładniejszy wystrój czy już kicz? Może pokusiłbym się o taką w przypadku akwarium wbudowanego w ścianę (ale wtedy chyba lepiej zrobić ścianę z naturalnych kamieni). Szkoda, że nie ma foty pokazującej akwa i kawałek pokoju.

Opublikowano

... a wewnątrz groty jeszcze punktowy halogenik. Tak żeby wyglądało na promyk słońca wpadający do jaskini. :) Bajka...

Opublikowano

czyli jednak to nie "ramka" :) fajne to, tylko mogłoby być mniejsze i mniej "kwadratowe". Ktoś się podejmuje zrobienie tego z ceresitu? :wink: Jedno jest pewne glonem to to nie porośnie :)

Opublikowano

Mając taki zbiornik do zagospodarowania, powierzchnię w domu i odpowiednią kwotę na zrobienie tła z rozmachem chętnie bym się z takim projektem zmierzył. Naprawdę. Nie jest to żadne przechwalanie się, bo i nie ma czym, ale po prostu pomarzyć można. Mając kogoś doświadczonego do pomocy możnaby spróbować odtworzyć coś podobnego za pomocą ceresitu i farbek Faust ;) Jakby ktoś chciał mi zasponsorować taki baniaczek i odpowiednie materiały, to gotów jestem porwać się na to ;)))))))))))

Ech.. dobrze, że za marzenia nie wsadzają do paki, bo pewnie dostałbym dożywocie ;)

Opublikowano

Szczerze, też bym się porwał na taki projekt. Ale nie mam ani miejsca, ani czasu, ani kasy :cry: tylko chęci zostały, a to chyba za mało...