Thomas Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #1 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Szykuję się do przeprowadzki na wieksze akwarium 375l 150cm i chcialbym to ogarnąć jak trzeba Zaczynając od początku, chciałem Was zapytać czy znacie, mozecie polecić kogoś z Warszawy lub okolic kto wyspawa mi stelaż z profili stalowych. Myślałem tu o profilach 30x30x2 chyba będą wystarczające (8 nóg). Zdecydowałem się na stelaż ponieważ chcę w srodku wygospodarować jak najwięcej miejsca na filtry narurowe ale o tym w osobnym poscie
MatiK Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #2 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Cześć, wystarczy i 6 nóg. Mój znajomy może wyspawać, @deccorativo też ma jakiegoś. Jak się przypomnisz na priv to podeślę Ci kontakt.
deccorativo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #3 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 21 maja o godz 16:00 będą do kupienia i odbioru z Ursynowa w Warszawie dwa stelaże z profili 30x30x2 pomalowane proszkowo ze stopkami regulacyjnymi o wymiarach 150x 50 x 70h cm 200 x60 x 70h cm dokładnie te z fotki Za kilka dni wystawię je na naszej giełdzie do licytacji oraz kilka innych cudaków akwarystycznych.
Thomas Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor #4 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Odbior z ursynowa bardzo by mi pasował ale muszę stelaż dopasować do istniejącej szafki więc standardowe rozmiary odpadają. Mam wszystko rozrysowane z wymiarami. 8 nog ponieważ będzie troje drzwiczek. I najlepiej przed świętami bo po świętach przyjezdza akwarium .
darkon Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #5 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ilość drzwiczek nie jest uzależniona od ilości nóg. Ja mam u siebie 4 nogi i troje drzwiczek.
Rekomendowane odpowiedzi