Wyderka Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #1 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam. Do pyszczakow Demasoni jakie mogą jeszcze dolonczyc inne pysie?mam akwarium 360l i robie redukcję ryb . Bo chciałbym zostawić takie pysie protomelas 1+1 ,aulonocara German red samiec ,jesT mały, aulonocary stuargranti peacoc 1+2 i jeden taki niebieski pysio tylko nie pamiętam nazwy gatunku. Demasoni chciałbym takie stadko około 8/10 sztuk Co propunujecie? Pozdrawiam
Mortis Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #2 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Do tej obsady szukaj raczej mięsożerców ewentualnie wszystkożerców, Demasoni jest całkowicie z innej bajki żywieniowej.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #3 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 ...temat kolegi eskaibea wydzieliłem z tego powodu ,że każdy z kolegów pytał o obsadę do różnego litrażu. Temat kolegi eskibea jest tutaj:
Bezprym Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #4 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Wyderka zamiast Demasoni polecam Pseudotropheus Cyaneorhabdos Maingano, równie piękna co Demasoni tylko różni się układem pasków.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Wyderka Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor #5 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 A czemu lepiej maingano niż Demasoni?co to za różnica?
Bezprym Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #6 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Maingano wszystkożerca, lepiej dopasuje się żywieniowo z mięsożernymi Aulonacarami niż roślinożerny Demasoni. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Wyderka Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor #7 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Aha,to o to chodzi dzięki za ważne informacje
Bezprym Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #8 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Efektem częstego podawania mięsa Demasoni może być bloat i śmierć całej obsady, więc radzę tego nie bagatelizować. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka https://www.malawi.pl/artykuly/bloat.htm Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez AndrzejWalb
Rekomendowane odpowiedzi