Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Sławol napisał:

Baniak piękny?, a co tam się dzieje nad nim, zielsko rośnie?

Ahhh, szkoda gadać☹️. Utrzymało mi się tylko Epipremnum złociste i zarasta. Chyba tak już zostawię. Niech zarośnie wszystko nad zbiornikiem. Przyznać muszę, że z roślinami nie jest tak łatwo. 

Opublikowano
7 minut temu, przemo-h napisał:

Przyznać muszę, że z roślinami nie jest tak łatwo. 

No nie jest łatwo, to fakt i z tymi nad i z tymi w zbiorniku też?.Trzeba mieć smykałkę do tego, jak tramal na YT, jemu wszystko rośnie i nad i w środku też pomimo tego, że nie poświęca na to zbyt wiele czasu.

Opublikowano
2 minuty temu, Sławol napisał:

No nie jest łatwo, to fakt i z tymi nad i z tymi w zbiorniku też?.Trzeba mieć smykałkę do tego, jak tramal na YT, jemu wszystko rośnie i nad i w środku też pomimo tego, że nie poświęca na to zbyt wiele czasu.

Oglądałem jego filmy, ale nic się nie nauczyłem?

• Haha 1
Opublikowano
11 godzin temu, przemo-h napisał:

20180820200534_IMG_7552__01.jpg

A idź Pan ... ;)  :P

Poezja! Bardzo podoba mi się to stopniowanie kompozycji w kierunku tylnej ściany. No ale... co szerokość, to szerokość. 

• Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)

Ja myślałam, że Twoje akwarium już ładniej wyglądać nie może (toż to cudo w każdym calu było), ale Ty mnie wciąż zaskakujesz Przemku ?

Jak dla mnie to nawet nie akwarium roku, a całej dekady ?

Poezja ?

Co do ryb to już Ci pisałam na Fb- idealne uzupełnienie Twojej obsady. Niech zdrowo rosną maluchy ?. A ja będę się cieszyć fotkami ?

Edytowane przez rosa1986
  • Lubię to 2
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za tak pozytywne komentarze! Wiele to dla mnie znaczy. Nie obiecuję, że zbiornik taki pozostanie. Jak już wspomniałem, to żywy projekt i zawsze mnie korci, żeby coś dołożyć, lub poprawić. Zbyt duże jezioro w okolicy, ogrom inspiracji i mnustwo ładnych kamieni napotkanych na spacerach ?. Niemniej jednak idea samej aranżacji pozostanie taka sama, no chyba, że zmienię kiedyś na 200x90x70, bo dłuższego nie zmieszczę. 

Będę pstrykał fotki i opisywał w miarę możliwości. Bardzo chętnie również pomogę na tyle, na ile potrafię jeśli jest ktoś w potrzebie.

Pozdrawiam i do następnego!

• Lubię to 6