klekot666 Opublikowano 5 Marca 2017 #1 Opublikowano 5 Marca 2017 Potrzebuje opinii na temat mojego Nimbochromisa, mianowicie posiada lekko "skręconą" głowę, prawdopodobnie skutek urazu mechanicznego lub inkubacji ryba jest młoda ok 6-7cm Moje pytanie czy jest szansa że wraz ze wzrostem ryby ta wada zaniknie lub stanie się mniej widoczna.
D@wid Opublikowano 5 Marca 2017 #2 Opublikowano 5 Marca 2017 Na moje oko to nie livingstoni tylko jakiś bastrad
krzysiutoja Opublikowano 5 Marca 2017 #3 Opublikowano 5 Marca 2017 Witam moim zdaniem z wiekiem raczej będzie bardziej widoczna 1
klekot666 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor #4 Opublikowano 5 Marca 2017 10 minut temu, D@wid napisał: Na moje oko to nie livingstoni tylko jakiś bastrad Ryba z pewnego źródła ale zdaję sobie sprawę iż nigdy nie można być pewnym 9 minut temu, krzysiutoja napisał: Witam moim zdaniem z wiekiem raczej będzie bardziej widoczna Właśnie tego się obawiam
krzysiutoja Opublikowano 5 Marca 2017 #6 Opublikowano 5 Marca 2017 9 minut temu, D@wid napisał: Zrób zdjecie z innego profilu:) Ale kolega nie pyta się czy to bastard czy nie tylko o tą wadę
suricade Opublikowano 5 Marca 2017 #7 Opublikowano 5 Marca 2017 A rybie to jakoś przeszkadza? Jeżeli nie to czym się martwić? 1
krzysiutoja Opublikowano 5 Marca 2017 #8 Opublikowano 5 Marca 2017 31 minut temu, suricade napisał: A rybie to jakoś przeszkadza? Jeżeli nie to czym się martwić? Dokładnie widocznie matka natura tak chciała 1
Rekomendowane odpowiedzi