Pyszczki Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor #11 Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Mam akwarium Malawi A i jak próbujesz zetrzeć z kamieni to brązowe to schodzi ale to zielone nie chce 5 godzin temu, Pyszczki napisał: Mam akwarium Malawi A i jak próbujesz zetrzeć z kamieni to brązowe to schodzi ale to zielone nie chce i co robić żeby tego nie było. Edytowane 24 Lutego 2017 przez AndrzejWalb
Andrzej Głuszyca Opublikowano 24 Lutego 2017 #12 Opublikowano 24 Lutego 2017 ..na 99% są to okrzemki. Zielone zostaw...zobaczysz jaka radocha dla ryb i dla Ciebie dla oka:)
Pyszczki Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor #13 Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Nie rozumiem to co mam robić żeby tego nie było I jeszcze jedno jakie masz akwa chodzi mi ile litrów Edytowane 24 Lutego 2017 przez AndrzejWalb
Andrzej Głuszyca Opublikowano 24 Lutego 2017 #14 Opublikowano 24 Lutego 2017 1 minutę temu, Pyszczki napisał: Nie rozumiem ..glony zielone i okrzemki są czymś naturalnym w naturalnym środowisku pyszczaków. Ryby uwielbiają je jeść ( podejrzewam ,że też masz raczej roślinożerców w tak małym akwarium) i dlatego wielu kolegów wręcz ich ( zielonych) oczekuje po aby stworzyć jak najbardziej zbliżone warunki do biotopu.
Pyszczki Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor #15 Opublikowano 24 Lutego 2017 Kiedyś próbowałem zasadzić roślinkę ale następnego dnia zostały tylko korzenie Mam jeszcze jedno pytanko jaki masz filtr
spiochu Opublikowano 24 Lutego 2017 #16 Opublikowano 24 Lutego 2017 Andrzej, gratuluję cierpliwości Tylko o ryby nie pytaj bo coś czuję w miesiącu, że to będzie niezły mix Wysłane z telefonu
Rekomendowane odpowiedzi