GERWO73 Opublikowano 24 Lutego 2017 #1 Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam Kolegów, proszę o radę i opinię na temat układu kamieni serpentynitu. Mam tego jeszcze 4 x tyle ale nie wiem czy dokładać czy wystarczy. Planowana obsada przy zakupie to: 1. P. Saulosi - kupuję 10 - 12 2. Maingano - kupuję 4 - 5 3. P. acei - kupuję 10 - 12
egon44 Opublikowano 24 Lutego 2017 #2 Opublikowano 24 Lutego 2017 Witaj! Nie jest źle ale brakuje mi paru wyższych kamieni bo jest zdecydowanie za płasko...
suricade Opublikowano 24 Lutego 2017 #3 Opublikowano 24 Lutego 2017 Jeżeli mają być 3 gruzowiska warto zróżnicować ich odległość od przedniej szyby , teraz są w jednej linii .
pozner Opublikowano 24 Lutego 2017 #5 Opublikowano 24 Lutego 2017 Ja z kolei mam uwagę na temat tych kratek. Gdy pyszczaki się do nich dokopią, to może to wyglądać kiepsko. Lepszy jest jakiś podkład na całej powierzchni. Co do kamieni, to wygląda to jakbyś tak zaznaczył miejsca zakopania skarbów Zrób mniej symetrycznie, bardziej zróżnicowanie (większe, mniejsze, wyższe, niższe), z jednej strony większe gruzowisko, z drugiej mniejsze. Mogą się łączyć poprzez mniejsze kamienie.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 24 Lutego 2017 #6 Opublikowano 24 Lutego 2017 46 minut temu, pozner napisał: Ja z kolei mam uwagę na temat tych kratek. Gdy pyszczaki się do nich dokopią, to może to wyglądać kiepsko. Lepszy jest jakiś podkład na całej powierzchni. ..zgadzam się w 100%. A na dodatek jak Ci przyjdzie w trakcie funkcjonowania akwa przesunąć kamienie np. do przodu to jedziesz po szybie.
Rekomendowane odpowiedzi