onlyrafito Opublikowano 19 Lutego 2017 #1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Koledzy czy ktoś kupował ryby od tego pana? Czy może coś powiedzieć o jakości ryb i o sprzedawcy? Chcę kupić te Lrc i nie wiem czy będą ok. https://www.olx.pl/oferta/pyszczaki-malawi-lethrinops-spec-red-cap-tanzania-CID103-IDhhIgw.html Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
seba8989 Opublikowano 19 Lutego 2017 #2 Opublikowano 19 Lutego 2017 Nie brałem ryb Ale rozmawiałem z nim. Facet posiada bardzo dużą wiedzę na temat biotopu i samych ryb.
onlyrafito Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor #3 Opublikowano 20 Lutego 2017 Ja właśnie też po rozmowie z nim stwierdziłem, że może warto kupić te lethrinopsy. Człowiek wydaje się konkretny wypytał do jakiego akwarium je chcę i jaka obsada. Próbował coś doradzić nie chodzi mu tylko o sprzedanie "towaru" Poczekam jeszcze trochę może się ktoś jeszcze wypowie, ale jestem skłonny je kupić.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
onlyrafito Opublikowano 2 Marca 2017 Autor #4 Opublikowano 2 Marca 2017 No i byłem w tej hodowli i kupiłem te lethrinopsy. Pan Krzysztof z dużą wiedzą i doświadczeniem. Ryby w dobrych warunkach, profesjonalnie przygotowane do transportu. Sporo gatunków. Przystępne ceny.Moim zdaniem warto sprawdzić.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi