Pleziorro Opublikowano 7 Lutego 2017 #1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Czołem ! Czas, leci, ryby pływają, a nam zasycha w gardłach, dlatego też w pełnej konspiracji, ustaliliśmy z kolegami o najlepszej frekwencji spotkaniowej, kolejne Mazowieckie spotkanie klubu. Szczególne, bo pierwsze w roku 2017. Spotkanie nie jest zamknięte i zapraszamy także osoby bez statusu Klubowicza. Na spotkaniach poruszamy sprawy nie tylko z dziedziny akwarystyki, jak ktoś rzuci temat lepienia pierogów, to możemy i o tym podyskutować, jedno jest pewne, nie politykujemy :). Gorąco zapraszam w imieniu kolegów. ___________________________________ A teraz kilka faktów: Data 24.02.2017 Miejsce (najprawdopodobniej) Bar Janusz na Stokłosach Czas 18-~24 ____________________________________ I tradycyjnie tworzymy listę chętnych aktualizowaną w pierwszym poście, jak na razie tradycyjnie stara barowa kadra kto da więcej ? @pozner@tom77@deccorativo@spiochu @Pleziorro ____________________________________ 1 Cytuj
tom77 Opublikowano 7 Lutego 2017 #2 Opublikowano 7 Lutego 2017 14 godzin temu, Pleziorro napisał: Czas 18-~24 Plezi - będę mógł się zwolnić o 22.30 ? Cytuj
spiochu Opublikowano 7 Lutego 2017 #3 Opublikowano 7 Lutego 2017 Ja może nawet trochę wcześniej? Wysłane z telefonu Cytuj
Pleziorro Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor #4 Opublikowano 8 Lutego 2017 Pod pistoletem nikt nie trzyma, głowa mniej zaboli na drugi dzień jak się rozejdziemy koło 22:30 Coś Henryk Krzysiowi wspominał w postach o wspólnej dyskusji.... Będziesz Heniu ? Cytuj
deccorativo Opublikowano 8 Lutego 2017 #5 Opublikowano 8 Lutego 2017 Oczywiście że będę - dopisz do listy Cytuj
spiochu Opublikowano 20 Lutego 2017 #6 Opublikowano 20 Lutego 2017 Ktoś coś więcej? Jak się boicie jechać na Ursynów to zaproponuje coś w centrum Mam wniosek formalny - trzeba Henia i Krzysia posadzić na przeciwległych końcach stołu bo się coś znów zaczęli delikatnie ścierać między sobą Wysłane z telefonu Cytuj
Pleziorro Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor #7 Opublikowano 20 Lutego 2017 O właśnie trzeba stolik przyklepać bo coś ostatnio dużo chętnych Cytuj
pozner Opublikowano 20 Lutego 2017 #8 Opublikowano 20 Lutego 2017 9 godzin temu, spiochu napisał: Mam wniosek formalny - trzeba Henia i Krzysia posadzić na przeciwległych końcach stołu bo się coś znów zaczęli delikatnie ścierać między sobą Myślisz, że długość stołu będzie przeszkodą? Cytuj
Pleziorro Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor #9 Opublikowano 23 Lutego 2017 Spokojnie, piwko łagodzi obyczaje więc raczej nikt dębową ławą nie ciśnie w adwesarza. Na dzień dzisiejszy mam dla Was info, że mamy jutro stolik na 6 osób od godziny 18, wczoraj odwiedziłem Janusza i zamówiłem, strasznie miło, bo już nas rozpoznają, pierwsze pytanie Joanny (żona Yrego) było - na Ciebie rezerwacja czy na Malawi ?. Także jeśli jeszcze ktoś ma ochotę dołączyć to nie ma problemu, bo jak się ściśniemy to i 8 osób wejdzie do naszej ławy. Także do jutra Cytuj
spiochu Opublikowano 23 Lutego 2017 #10 Opublikowano 23 Lutego 2017 Byle bym nie zapomniał, byle bym nie zapomniał... Wysłane z telefonu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi