Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, szopa napisał:

Może jakieś propozycje w jakim kierunku mam iść?

Jaki rodzaj pysi bys proponowal?

Nie chcę Tobie zbytnio zaśmiecać zbędnym OT w tym dziale o obsadach,bo moderatorzy mogą nas pogonić :D 

Swoją drogą jak wcześniej napisałeś że żałujesz że nie przeszedłeś na mbunę,to nic nie stoi na przeszkodzie aby to zmienić :) 

Ale jeśli jesteś chętny na zmiany to poszukaj obsad to podobnego litrażu co Twój w tym dziale,albo po prostu załóż w nim swój temat i pomyślimy co dalej ;) 

http://forum.klub-malawi.pl/forum/24-obsada-akwarium-z-pyszczakami/

Opublikowano

Witam wszystkich po długiej przerwie?czy te ułożenie wygląda chociaż trochę lepiej od poprzedniego?coś pozmieniać jeszcze?Cureczka śpi z mamusią to jest czas na przyjemności?pozdrawiam20170205_135039.thumb.jpg.b121cf3b9db8d0d763337972e82252cf.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, jaras napisał:

Termometr daj na boczną ścianę - nie ma potrzeby stale na niego spoglądać po za tym ok.:)

Termometr usunięty ponieważ mam wgląd na temperaturę na grzałce z fluvala?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Bardzo ładne akwarium a jak ci się sprawuje ten Tunze Streamfilter 3163 ?? ładnie wciąga kupę??? zastanawiam się czy nie kupić do swojego 450 l model wyższy, mam tej firmy magnes Tunze 0220.015 Care Magnet Long i jestem pozytywnie zaskoczony.

Edytowane przez TUTENHAMON
Opublikowano
Dnia Monday, February 27, 2017 o 20:46, TUTENHAMON napisał:

Bardzo ładne akwarium a jak ci się sprawuje ten Tunze Streamfilter 3163 ?? ładnie wciąga kupę??? zastanawiam się czy nie kupić do swojego 450 l model wyższy, mam tej firmy magnes Tunze 0220.015 Care Magnet Long i jestem pozytywnie zaskoczony.

Witam,

Ładnie to on wciąga film bakteryjny?bedzie raczej zmiana na turbo 2000 albo atmana.Myśle o z tuningowaniu i wsadzeniu mu mojego cyrkulatora tunze do niego i wtedy bedzie pracował od 4000 do 8000 l/h może wtedy zda egzamin✌

Opublikowano

turbo 2000 to ja mam i mi nie spisuje się najlepiej, też szukam jakiejś alternatywy ale nic nie mogę znaleźć.   Tunze Streamfilter 3163 - to co on nie wciąga do środka zanieczyszczeń??? bo turbo2000  to wczystko  zostaje pod filtrem i trzeba odmulać