Marek&Budny Opublikowano 11 Stycznia 2017 #1 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jako że w niedługim czasie będę się rozglądal za obsada do mojego zbiornika 240l 120/40/50 Planuje 3 gatunki,wiem że Na pewno chcemy Chindongo saulosi,co można do nich jeszcze dobrać? Ma być kolorowo bo tak żona sobie to widzi. Potrzebuje również informacji skąd te rybki zakupić. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
egon44 Opublikowano 11 Stycznia 2017 #2 Opublikowano 11 Stycznia 2017 W swoim zbiorniku posiadam Chindongo saulosi+ Iodotropheus Sprengerae i taką obsadę mogę tobie polecić jeśli się uda to w układzie dwu samcowym... Oczywiście możesz iść w obsadę z trzech gatunków i do tych co proponuje możesz dodać np Cynotilapia Hara Gallireya Reef Te ryby co zaproponowałem możesz zakupić z renomowanych Hodowli które są partnerami naszego forum jak np Fish Magic http://fishmagic.pl/kategoria-produktu/ryby/mbuna/ Możesz poczekać na inne propozycje obsad które podadzą tobie inni koledzy 1
Marek&Budny Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor #3 Opublikowano 11 Stycznia 2017 W swoim zbiorniku posiadam Chindongo saulosi+ Iodotropheus Sprengerae i taką obsadę mogę tobie polecić jeśli się uda to w układzie dwu samcowym... Oczywiście możesz iść w obsadę z trzech gatunków i do tych co proponuje możesz dodać np Cynotilapia Hara Gallireya Reef Te ryby co zaproponowałem możesz zakupić z renomowanych Hodowli które są partnerami naszego forum jak np Fish Magic http://fishmagic.pl/kategoria-produktu/ryby/mbuna/ Możesz poczekać na inne propozycje obsad które podadzą tobie inni koledzy Przejrze jak wrócę z pracy,dziekiWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Marek&Budny Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor #4 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Czy w tym Fish magic można liczyć na jakaś zniżkę dla Niebieskich?Jeśli tak to jak to załatwić? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
michal_j Opublikowano 11 Stycznia 2017 #5 Opublikowano 11 Stycznia 2017 dzwoń do Jarka Bogali (FM) na pewno się z nim dogadasz, zdecydowanie stoi frontem do klienta 1
Marek&Budny Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor #6 Opublikowano 11 Stycznia 2017 dzwoń do Jarka Bogali (FM) na pewno się z nim dogadasz, zdecydowanie stoi frontem do klienta Ok dzięki za infoWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Paweł83 Opublikowano 25 Stycznia 2017 #7 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Przemyśl zakup Saulosi. Bardzo ciężko trafić w Polsce na dobre egzemplarze. Nie twierdzę, że ich nie ma i że nie ma ich Fish Magic, tylko uprzedzam. Wszystkie ładne samce które widziałem pochodzą z Niemiec. 1
Marek&Budny Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor #8 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Przemyśl zakup Saulosi. Bardzo ciężko trafić w Polsce na dobre egzemplarze. Nie twierdzę, że ich nie ma i że nie ma ich Fish Magic, tylko uprzedzam. Wszystkie ładne samce które widziałem pochodzą z Niemiec. W sumie możliwość zakupu w niemczech czy holandii mam bo jestem w tych państwach co jakiś czasWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi