sebazzz Opublikowano 10 Stycznia 2017 #1 Opublikowano 10 Stycznia 2017 witam zakładam akwarium Malawi 100x50x50 jakie 2 gatunki najlepiej wyglądają i najłatwiejsze w hodowli ? a moje propozycje to: saulosi i ........????? aulonocara fire fish i ......???? moje to tylko propozycje z wyglądu co mi się podoba i dość tanie czekam na wasze opinie...
timi-akwaria.pro Opublikowano 10 Stycznia 2017 #2 Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Godzinę temu, sebazzz napisał: aulonocara fire fish i ......???? Brrrr...tylko nie ten plastik. To sztuczny gatunek... Godzinę temu, sebazzz napisał: saulosi i ........????? ...i nic więcej. Kup sobie z 15 szt. młodych i będziesz miał piękne akwa jednogatunkowe Na początek imho super opcja. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez timi
sebazzz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor #3 Opublikowano 10 Stycznia 2017 saulosi coral ?? dorastające stado?? może być 5szt
sebazzz Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor #5 Opublikowano 12 Stycznia 2017 pyszczaki maingano z saulosi razem???
MatiK Opublikowano 13 Stycznia 2017 #6 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nie w takim akwarium. Rada timiego jest bardzo dobra i jej bym się trzymał.
Rekomendowane odpowiedzi