pozner Opublikowano 9 Stycznia 2017 #22 Opublikowano 9 Stycznia 2017 15 minut temu, krzysiutoja napisał: pozner nie oto chodziło To nie ważne, obydwaj mamy konkretne zdanie na temat tego tła.
krzysiutoja Opublikowano 9 Stycznia 2017 #23 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Szczerze mówiąc to koledze od jakiegoś czasu kibicuje i będę czekał na rozwój wydarzeń Pozdrawiam i powodzenia w hodowli życzę 1
lukas1987 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor #24 Opublikowano 9 Stycznia 2017 To tło nie jest zamontowane na stałe a za nim jest spienione PCV więc przy pierwszej lepszej podmiance mogę bez trudu je wyciągnąć... Może po prostu zostawię je teraz tak jak jest i poczekm na rozwój glonów, do tego pobawie się światłem. Zobaczymy co z tego wyjdzie
ika Opublikowano 11 Stycznia 2017 #25 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Żonka fajowa nie rób jej przykrości. Widziałam naprawdę gorsze tła, a Twoje jak obejdzie glonem będzie superaśne, cierpliwości. 1
stan Opublikowano 11 Stycznia 2017 #26 Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Bardzo fajny baniak ale tło psuje wszystko. Sorry że tak może ostro ale samo to przerabiałem i koniec końców poleciało to w śmieci. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez stan 1
tom77 Opublikowano 11 Stycznia 2017 #27 Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 9.01.2017 o 23:15, lukas1987 napisał: To tło nie jest zamontowane na stałe a za nim jest spienione PCV więc przy pierwszej lepszej podmiance mogę bez trudu je wyciągnąć... Może po prostu zostawię je teraz tak jak jest i poczekm na rozwój glonów, do tego pobawie się światłem. Zobaczymy co z tego wyjdzie Autor wątku wysłuchał już trzy strony krytyki swojego tła. Mimo, że była życzliwa i konstruktywna, to w świetle ostatniego postu Lukasa, proponuję już to tło zostawić w spokoju. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez tom77
lukas1987 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor #28 Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 11.01.2017 o 19:11, tom77 napisał: Autor wątku wysłuchał już trzy strony krytyki swojego tła. Mimo, że była życzliwa i konstruktywna, to w świetle ostatniego postu Lukasa, proponuję już to tło zostawić w spokoju. Lubię jak się coś dzieje w moich tematach Jeśli ktoś chce się wypowiedzieć proszę śmiało pisać W następny weekend powinienem być już w domu i będę działał z oświetleniem tego tła. Mam też w planach wstawić fotki wszystkich A. Baenschi, bo coś mi nie pasuje ubarwienie dwóch sztuk. 28.01 Ad1 Aulonocara Baenschi samica alfa Ad2 Aulonocara Baenschi samica beta? Edytowane 30 Stycznia 2017 przez lukas1987
Midran Opublikowano 6 Lutego 2017 #29 Opublikowano 6 Lutego 2017 Z samicy beta wyrośnie samiec na moje oko, gdzie zaopatrzyłeś się w aulony?
lukas1987 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor #30 Opublikowano 6 Lutego 2017 Godzinę temu, Midran napisał: Z samicy beta wyrośnie samiec na moje oko, gdzie zaopatrzyłeś się w aulony? Właśnie w okolicach skrzeli pojedyncze łuski mienią się na niebiesko... Możesz mieć rację Zakupiłem je w Radomsku w sklepie zoologicznym
Rekomendowane odpowiedzi