raperek Opublikowano 23 Czerwca 2017 #11 Opublikowano 23 Czerwca 2017 A mam pytanko Pyszczaki nie maja ochoty ich zjadać ? było by to niezłym pokarmem chyba takim naturalnym
egon44 Opublikowano 23 Czerwca 2017 #12 Opublikowano 23 Czerwca 2017 6 godzin temu, raperek napisał: A mam pytanko Pyszczaki nie maja ochoty ich zjadać ? było by to niezłym pokarmem chyba takim naturalnym Jeszcze nie spotkałem się z tym żeby nasze ryby jadły jaja Helmetów...
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 23 Czerwca 2017 #13 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ja czasem jak za duzo tych jajek widac wyciogam kamien i pluczem go, u mnie przewaznie na korzeniu jest tego widac sporo i z tym się uporałem Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
MDRAGON87 Opublikowano 24 Czerwca 2017 #14 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Też mi tak obsrywały akwarium, dlatego się ich pozbyłem.
egon44 Opublikowano 24 Czerwca 2017 #15 Opublikowano 24 Czerwca 2017 I wracając do punktu zwrotnego to po co w ogóle bawić się z Helmetami w naszym biotopie? Ponad dwa lata temu też je miałem i aż do dziś się zastanawiam po co Dobrze że rybki odpowiednio się nimi zajęły i na szczęście nie miałem kłopotów z ich jajkami na elementach dekoracji itp
Andrzej Głuszyca Opublikowano 24 Czerwca 2017 #16 Opublikowano 24 Czerwca 2017 11 minut temu, egon44 napisał: I wracając do punktu zwrotnego to po co w ogóle bawić się z Helmetami w naszym biotopie? ..ale trzeba też pamiętać ,że jaja Helmetów w naszym biotopie nie są zasadą. U jednych występują u innych nie..dlaczego? Tego nie wiem:) 1
Rekomendowane odpowiedzi