Dawidko Opublikowano 1 Stycznia 2017 #21 Opublikowano 1 Stycznia 2017 A wy nie czyszcicie? Jak zajdzie grubą warstwą glonów to moze nie bedzie wyglądać źle.Planuję czarne tło z modułami ale jak czarna szyba zajdzie glonami to nie wiem czy to bedzie fajnie wyglądać.Znowu jezdzic czyscikiem pomiedzy modulami prosta sprawą nie będzie przy tak wysokim tanku
Mortis Opublikowano 1 Stycznia 2017 #22 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Mi się nie zdarzyło czyścić. Nawet nie zauważysz, że coś tam jest.
Paulstick Opublikowano 1 Stycznia 2017 #23 Opublikowano 1 Stycznia 2017 A wy nie czyszcicie? Jak zajdzie grubą warstwą glonów to moze nie bedzie wyglądać źle.Planuję czarne tło z modułami ale jak czarna szyba zajdzie glonami to nie wiem czy to bedzie fajnie wyglądać.Znowu jezdzic czyscikiem pomiedzy modulami prosta sprawą nie będzie przy tak wysokim tanku Wyglada bardzo dobrze, z doswiadczenia mowie .Sent from my iPhone using Tapatalk
JemioloSeba Opublikowano 1 Stycznia 2017 #24 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja również tylnej szyby nie ruszam nigdy i nie rozumiem po co to robić przy czarnym tle. Szyba zarasta glonem i robi się naturalnie matowa bez efektu lustra.
Dawidko Opublikowano 1 Stycznia 2017 #25 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Mógłby ktoś wrzucić fotke z rybami na tle takiej nieczyszczonej szyby dzięki z góry. Ps.chyba niedlugo założę odpowiedni wątek z nowym projektem pozdr
Jargos Opublikowano 1 Stycznia 2017 #27 Opublikowano 1 Stycznia 2017 jak jutro znajdę to wrzucę zdjęcie, gdzie cała szyba jest w krasnalach no 3/4 do miejsca podmian. pabloyogi dostał ode mnie te zdjęcie, jeśli je ma to niech wrzuci.
stan Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor #29 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tył zarośnięty glonami to najpiękniejsza rzecz jaka może spotkać Malawiste :-).
tom77 Opublikowano 2 Stycznia 2017 #30 Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) 7 godzin temu, stan napisał: Tył zarośnięty glonami to najpiękniejsza rzecz jaka może spotkać Malawiste Jeśli by tak było - to IMHO byłaby STRASZNA KASZANA W temacie proporcji wymiarów zbiornika - moje zdanie (dla zbiorników 120cm i dłuższych): jeśli za start przyjąć proporcje: szerokość 50cm / wysokość 50cm - to najpierw zwiększałbym szerokość do 60cm, dopiero później wysokość do 60cm teraz jeśli za start przyjąć szerokość 60cm / wysokość 60cm to najpierw zwiększałbym szerokość do nawet 100cm i dopiero wtedy myślałbym o zwiększaniu wysokości; To wszystko to tylko moje zdanie. Dla mnie (w stosunku do najczęstszych na forum opinii) najbardziej niedoceniana jest szerokość, a nie długość lub wysokość zbiornika. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez tom77 dodanie cytatu
Rekomendowane odpowiedzi