Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wy nie czyszcicie? Jak zajdzie grubą warstwą glonów to moze nie bedzie wyglądać źle.Planuję czarne tło z modułami ale jak czarna szyba zajdzie glonami to nie wiem czy to bedzie fajnie wyglądać.Znowu jezdzic czyscikiem pomiedzy modulami prosta sprawą nie będzie przy tak wysokim tanku

Opublikowano
A wy nie czyszcicie? Jak zajdzie grubą warstwą glonów to moze nie bedzie wyglądać źle.Planuję czarne tło z modułami ale jak czarna szyba zajdzie glonami to nie wiem czy to bedzie fajnie wyglądać.Znowu jezdzic czyscikiem pomiedzy modulami prosta sprawą nie będzie przy tak wysokim tanku

Wyglada bardzo dobrze, z doswiadczenia mowie :) .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić fotke z rybami na tle takiej nieczyszczonej szyby dzięki z góry.  Ps.chyba niedlugo założę odpowiedni wątek z nowym projektem pozdr

Opublikowano

jak jutro znajdę to wrzucę zdjęcie, gdzie cała szyba jest w krasnalach :D no 3/4 do miejsca podmian. pabloyogi dostał ode mnie te zdjęcie, jeśli je ma to niech wrzuci.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, stan napisał:

Tył zarośnięty glonami to najpiękniejsza rzecz jaka może spotkać Malawiste

Jeśli by tak było - to IMHO byłaby STRASZNA KASZANA :biggrin:

W temacie proporcji wymiarów zbiornika - moje zdanie (dla zbiorników 120cm i dłuższych):

jeśli za start przyjąć proporcje: szerokość 50cm / wysokość 50cm - to najpierw zwiększałbym szerokość do 60cm, dopiero później wysokość do 60cm

teraz jeśli za start przyjąć szerokość 60cm / wysokość 60cm to najpierw zwiększałbym szerokość do nawet 100cm i dopiero wtedy myślałbym o zwiększaniu wysokości;

To wszystko to tylko moje zdanie. Dla mnie (w stosunku do najczęstszych na forum opinii) najbardziej niedoceniana jest szerokość, a nie długość lub wysokość zbiornika.

Edytowane przez tom77
dodanie cytatu