Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałbym jeden wysoki kamień aby zakryć wlot do narurowca.
Po prawej sprawdź czy koniecznie potrzebna jest ta przedłużka na wylocie. Na zdjęciu bodajże 9 wylot jest fajnie zakryty przez moduł a na ostatnich już sporo wystaje. Ewentualnie skróć go aby był na równi z modułem i się tak nie rzucał w oczy.

Poza tym fajnie to wszystko wygląda.

Wysłane z telefonu

Opublikowano
18 godzin temu, spiochu napisał:

Dałbym jeden wysoki kamień aby zakryć wlot do narurowca.
Po prawej sprawdź czy koniecznie potrzebna jest ta przedłużka na wylocie. Na zdjęciu bodajże 9 wylot jest fajnie zakryty przez moduł a na ostatnich już sporo wystaje. Ewentualnie skróć go aby był na równi z modułem i się tak nie rzucał w oczy.

Zgadzam się iż nad tym wlotem muszę jeszcze popracować, muszę pojechać po kamienie jeszcze. Natomiast z wylotem jest kłopot polegający na tym iż jest tam trochę ciasno i manewrowanie z kolankami które są obecnie jest mocno uciążliwe. Zamówiłem wczoraj kolanka 45 st. aby lepiej można było skierować wylot a przy okazji może uda się go trochę skrócić dzięki czemu będzie mniej widoczny :)

Opublikowano

2 tygodnie od zalania minęły, między czasie dodałem trochę zieleni i jak wszystko dobrze pójdzie za tydzień jadę po zaplanowanych mieszkańców 

1.thumb.jpg.96c10dad3093f4f3bcdff7925e3d9886.jpg

2.thumb.jpg.7cda69f1fcb1871160792a81ff0ad7eb.jpg 

Opublikowano

Zieleń zrobiła swoje. Bardzo ładnie to teraz wygląda. Ja bym spróbował pomalować falownik tymi farbami co moduły.

• Dziękuję 1
Opublikowano
Teraz, jaras napisał:

Ja bym spróbował pomalować falownik tymi farbami co moduły.

Ty wiesz !!! - genialny pomysł  że też prędzej na to nie wpadłem Dzięki , na pewno będzie lepiej , bo nie ukrywam że trochę mnie on tam wk....a !!!

Opublikowano

tak , próbowałem - domownicy stwierdzili że takie jak teraz, czyli na środku jest najlepiej, jedynie co, to planuję troszkę ściemnić . Nie pamiętam już dokładnie, ale białe światło ustawione jest na 80 %