bobanr Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor #21 Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Napiszę krótko, są już u mnie Jestem zdziwiony bo do wczoraj myślałem, że mam duże akwarium. Niemal kompletna obsada za wyjątkiem johnstoni Solo. Jest i mała znajda. Widzę ją także na zdjęciu @Merlot w tym wątku. Proszę o identyfikację. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez bobanr
Merlot Opublikowano 17 Stycznia 2017 #22 Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Dla mnie to Copadichromis Chrysonotus I na 99% że to samiec Mały Edit: Aczkolwiek, teraz tak myślę, że jeżeli brałeś ryby z TM, to również może to być Copadichromis borleyi Namalenje. Spoglądam włąśnie w ofertę TM i widzę, że sprzedają je właśnie w rozmiarach od 5cm więc, chyba bardziej to ta ryba Jeszcze jeden Edit. Po głębszej analizie i porównaniu zdjęć to na 99% Copadichromis borleyi Namalenje samiec Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Merlot
bobanr Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor #23 Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Nie wiem czy tutaj mogę, to na pisać.... z 6 sztuk Capadichromis Boreleyi Kadango, jakie kupiłem w TM, 5 okazuje się samcami. Ryby te są ruchliwe, przemierzają akwarium w stadzie, podczas karmienia są zawsze pierwsze przy korytku. Wielce przypadły mi do gustu. Co do reszty obsady, to niestety nie mogę nic więcej powiedzieć. Poczekamy. Edytowane 16 Lipca 2017 przez bobanr Proporcje ;/
cyganeczka Opublikowano 8 Grudnia 2017 #24 Opublikowano 8 Grudnia 2017 hej troche odswiezam temat; gdyz czekam na podobna obsade. Jak rybki się sprawuja? jak duze Kadango kupiles? bo nie wiem dalej jaki rozmiar brac? oczywiscie jak bedzie do wyboru
enetland Opublikowano 10 Grudnia 2017 #25 Opublikowano 10 Grudnia 2017 o dziwo moja obsada tez bardzo zblizona bedzie. Mogę liczyc na film yt jak wyglada cale akwarium ?
cyganeczka Opublikowano 10 Grudnia 2017 #26 Opublikowano 10 Grudnia 2017 o dziwo moja obsada tez bardzo zblizona bedzie. Mogę liczyc na film yt jak wyglada cale akwarium ? Hej. A Ty jaką obsadę bierzesz i do jakiego akwarium? Masz już zamówione ? Jaki rozmiar ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
enetland Opublikowano 10 Grudnia 2017 #27 Opublikowano 10 Grudnia 2017 moja obsada planowana w wątku wyżej. Akwa stoi już 5 lat a do tej pory dyski pływały. Totalnie zielony jestem z malawi. Zastqnawiam się nad zakupem 30kg skały filipińskiej i z niej sklejać silikonem + jedna skała xxl 50x30cm. Co myąślisz ?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 10 Grudnia 2017 #28 Opublikowano 10 Grudnia 2017 1 minutę temu, enetland napisał: Zastqnawiam się nad zakupem 30kg skały filipińskiej i z niej sklejać silikonem + jedna skała xxl 50x30cm. Co myąślisz ? ..załóż nowy temat o aranżacji . Tutaj piszemy tylko o obsadzie.
bobanr Opublikowano 30 Marca 2018 Autor #29 Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Dajcie mi kilka chwil, to przedstawię jak wyglądają Capadichromis'y. Niezłe "bydlaki" z nich wyrosły. Samiec adorator - beta. I dzieło któregoś z kolegów. Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez bobanr Dodano zdjęcia. 1
bobanr Opublikowano 30 Maja 2018 Autor #30 Opublikowano 30 Maja 2018 Drobna sprzeczka. https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=-VUUSo18sYU
Rekomendowane odpowiedzi