timi-akwaria.pro Opublikowano 19 Grudnia 2016 #12 Opublikowano 19 Grudnia 2016 IMHO fotomontaż. Od razu poznałem, że kukurydza z puszki
stan Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor #13 Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Tym razem zapodaję film z tarła Aristochromisa christyi. Udało mi się uchwycić na filmie obronę tarliska jak i sam akt brania ikry do pyska przez samice. Zapraszam do obejrzenia tego fajnego wydarzenia jakim jest tarło średniej wielkości drapieżnika. Edytowane 22 Grudnia 2016 przez stan 4
spiochu Opublikowano 22 Grudnia 2016 #15 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Z ciekawości, czemu on tak mamle ciągle? Wysłane z telefonu
stan Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor #16 Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) 52 minuty temu, spiochu napisał: Z ciekawości, czemu on tak mamle ciągle? Wysłane z telefonu Bloat A tak serio to tak mają drapieżniki podczas tarła, może zmęczenie(jest co robić podczas tarła -obrana tarliska jak i samo tarło) . Nie zastanawiałem się nad tym za bardzo. Edytowane 22 Grudnia 2016 przez stan
spiochu Opublikowano 22 Grudnia 2016 #17 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Dzięki za wyjaśnienie.Wysłane z telefonu
timi-akwaria.pro Opublikowano 22 Grudnia 2016 #18 Opublikowano 22 Grudnia 2016 1 godzinę temu, stan napisał: Bloat Częsta przypadłość bastardów 1
michal_j Opublikowano 22 Grudnia 2016 #19 Opublikowano 22 Grudnia 2016 dzięki za filmik super się go ogląda, widziałem tylko kilka razy te ryby na żywo i zrobiły na mnie mega wrażenie, kiedyś widziałem osobnika ok.5 cm pływającego z młodą mbuną (3-5cm) - mbuna wiedziała co to za agent i uciekała po kątach .. Twój też niezły sztywniak, chyba pół zbiornika sobie zajął na tarło
stan Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor #20 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Tylko podczas tarła zajął pół akwarium, teraz pływa spokojni. Ale cały czas jest w barwach godowych, gorzej było z compresem. Ten cały czas terroryzował cały zbiornik.
Rekomendowane odpowiedzi