JemioloSeba Opublikowano 11 Grudnia 2016 #51 Opublikowano 11 Grudnia 2016 W panelu administracyjnym usunąłem opcję, że nie widać edycji. Czekamy na poznera bo ja widzę kto i co. 1
tom77 Opublikowano 11 Grudnia 2016 #52 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Pozwoliłem sobie ukryć kilka postów, bo wydaje mi się, że dyskusję o ortografii już skończyliśmy
Merlot Opublikowano 11 Grudnia 2016 #53 Opublikowano 11 Grudnia 2016 10 minut temu, tom77 napisał: Pozwoliłem sobie ukryć kilka postów, bo wydaje mi się, że dyskusję o ortografii już skończyliśmy Tomku zamykaj ten spam 2 pierwsze posty w zupełności wystarczą
eljot Opublikowano 11 Grudnia 2016 #54 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Czekamy jeszcze na info Poznera bo akurat ta część wątku jest dość istotna.
tom77 Opublikowano 11 Grudnia 2016 #55 Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Dalszy ciąg nie dotyczył już raczej ortografii, lecz rzeczy związanych z widocznością moderacji, co z tytułem wątku też ma związek. Edytowane 11 Grudnia 2016 przez tom77 dodałem mordki
spiochu Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor #56 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Pozwoliłem sobie ukryć kilka postów, bo wydaje mi się, że dyskusję o ortografii już skończyliśmy Ja nie skończyłem bo nie było mnie cały dzień a podałem link do posta, gdzie ktoś poprawił dosłownie jeden błąd... I to uważam za zabawę w nauczycieli... Wysłane z telefonu
MatiK Opublikowano 11 Grudnia 2016 #57 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Jedyny link jaki podałeś to ten odnoszący się do starego tematu Krzysztofa...
tom77 Opublikowano 11 Grudnia 2016 #58 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Spiochu - 1/ Sądzę, że założyłeś wątek, by uczulić moderatorów na coś, co uznałeś za niewłaściwe (poprawianie błędów na czerwono). Myślę, że cel osiągnąłeś. 2/ Link który podałeś (w poście nr 1) jest w tym samym miejscu co był. Innego nie podałeś. 3/ Krzywdy z ukrycia kilku postów (Twojego i kliku po nim) nie poniosłeś żadnej. Zostały ukryte, bo nic nie wnosiły, a zaczynało być emocjonalnie. 4/ Podobnie jak Ty, nie siedzę cały dzień na Forum, ale czułem się w obowiązku udzielić Ci odpowiedzi. 5/ W przypadku gdybyś nalegał, ukryte posty odkryję (w sumie jesteś autorem wątku), wątek zamknę, a Poznera poproszę o założenie nowego wątku dla dokończenia "jego sprawy". 6/ Pamiętaj jednak, że ....... nie siedzę cały dzień (i noc) na Forum.
tom77 Opublikowano 12 Grudnia 2016 #59 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Pozner - ukryłem część Twojego postu, dotyczącą ortografii. Moderatorzy, do których był skierowany - go przeczytają. Zostawiam część dotyczącą widoczności moderacji: 4 godziny temu, pozner napisał: Przez kilka godzin z niewyjaśnionych powodów nie mogłem otworzyć strony z telefonu ani tabletu. Do kompa nie miałem dostępu. Zamoderujcie mi ten post, ale odpowiem koło 11 W poście 43 widzę edycję wszystkich, ale autora tylko jednego....dlatego, że się podpisał Tomek, ty cwaniaczku Nie ważne czy to będzie rozwiązane tu, czy gdzie indziej, ale widać, że są dziury. Najważniejsze żeby to rozwiązać. Następne posty o ortografii (niezależnie od autora) będę ukrywał bez komentarza (jak tylko dorwę się do komputera) Ewentualne reklamacje lub kontynuacja tematu ortografii w nowym wątku - do którego obiecuję - nie będę się wtrącał (moderował).
eljot Opublikowano 12 Grudnia 2016 #60 Opublikowano 12 Grudnia 2016 13 godzin temu, pozner napisał: Edytowane 12 godzin temu przez tom77 (wyświetl historię edycji) Pozner sprawdź jak możesz czy widzisz ten tekst w poście 43 na komputerze, bo jak rozumiem na tablecie i telefonie nie widzisz ?
Rekomendowane odpowiedzi