Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, tom77 napisał:

Pozwoliłem sobie ukryć kilka postów, bo wydaje mi się, że dyskusję o ortografii już skończyliśmy

Tomku zamykaj ten spam :) 2 pierwsze posty w zupełności wystarczą :)

Opublikowano (edytowane)

Dalszy ciąg nie dotyczył już raczej ortografii, lecz rzeczy związanych z widocznością moderacji, co z tytułem wątku też ma związek.:icon_smile::icon_smile:

Edytowane przez tom77
dodałem mordki
Opublikowano
Pozwoliłem sobie ukryć kilka postów, bo wydaje mi się, że dyskusję o ortografii już skończyliśmy

Ja nie skończyłem bo nie było mnie cały dzień a podałem link do posta, gdzie ktoś poprawił dosłownie jeden błąd... I to uważam za zabawę w nauczycieli...

Wysłane z telefonu

Opublikowano

Spiochu - 

1/ Sądzę, że założyłeś wątek, by uczulić moderatorów na coś, co uznałeś za niewłaściwe (poprawianie błędów na czerwono). Myślę, że cel osiągnąłeś. 

2/ Link który podałeś (w poście nr 1) jest w tym samym miejscu co był. Innego nie podałeś.

3/ Krzywdy z ukrycia kilku postów (Twojego i kliku po nim) nie poniosłeś żadnej. Zostały ukryte, bo nic nie wnosiły, a zaczynało być emocjonalnie. 

4/ Podobnie jak Ty, nie siedzę cały dzień na Forum, ale czułem się w obowiązku udzielić Ci odpowiedzi.

5/ W przypadku gdybyś nalegał, ukryte posty odkryję (w sumie jesteś autorem wątku), wątek zamknę, a Poznera poproszę o założenie nowego wątku dla dokończenia "jego sprawy". 

6/ Pamiętaj jednak, że ....... nie siedzę cały dzień (i noc) na Forum.

Opublikowano

Pozner - ukryłem część Twojego postu, dotyczącą ortografii. Moderatorzy, do których był skierowany - go przeczytają.

Zostawiam część dotyczącą widoczności moderacji:

4 godziny temu, pozner napisał:

Przez kilka godzin z niewyjaśnionych powodów nie mogłem otworzyć strony z telefonu ani tabletu. Do kompa nie miałem dostępu. Zamoderujcie mi ten post, ale odpowiem koło 11 :)

W poście 43 widzę edycję wszystkich, ale autora tylko jednego....dlatego, że się podpisał :) Tomek, ty cwaniaczku :D

Nie ważne czy to będzie rozwiązane tu, czy gdzie indziej, ale widać, że są dziury. Najważniejsze żeby to rozwiązać.

Następne posty o ortografii (niezależnie od autora) będę ukrywał bez komentarza (jak tylko dorwę się do komputera:icon_smile:)

Ewentualne reklamacje lub kontynuacja tematu ortografii w nowym wątku - do którego obiecuję - nie będę się wtrącał (moderował).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.